"BASIC Collection" PREMADE Lash Fanok 4D 0.07mm /C, CC és D ívekben/

11,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Basic, vagyis alap kollekció. Amely árában sokkal gazdaságosabb, mint nagytálcás társai, hiszen minden egyes csinos kis dobozban 1000 db tökéletes hőillesztett 4D-s Lash Fan található klasszikus Szépség-gyáros szalonméretekben és ívekben. Nem szórtan, így nem kell válogatással töltened az időt, de nem is a nagy tálcán, ezért tárolása, illetve kézfejen vagy kisebb palettán történő használata is egyszerűbb. A kézzel készült, hőillesztéssel fixált, kész tincseket átlátszó csíkokra rögzítették, amelyeket kétoldalú ragasztószalagon tudsz használni. 


1 doboz tartalma: 1000 db hőillesztéssel készült4D PreMade Lash Fan 0.07 mm-es vastagságban


Használata: Helyezd asztalodra a dobozt, és nyisd fel a tetejét /ügyelj rá, hogy ne fordítsd nyitáskor fejjel lefelé/, emelj ki egy fakkból pillasorokat, és válassz le egyet, melyet használni fogsz. Ha összetapadásokkal találkozol a sorok közt, egy egyenes csipesszel óvatosan nyúlj be közéjük, és válaszd szét őket. A kétoldalú ragasztóból vágj le egy darabot és ragaszd fel a palettádra /vagy a kézfejedre/ és erre illeszd rá az előkészített sort ügyelve arra, hogy csak az átlátszó szalagot ragaszd, ne a tincseket. Alkalmazásának további menete mindenben megegyezik a PreMade LashFans használatával. 


FIGYELEM! gyártónknál lehetőség nyílt kisebb dobozokban kérni az 1000 darabos BASIC kollekciónkat, ami mind szállítási, mind tárolási, mind környezetvédelmi szempontból előnyös. Így rendelésednél találkozhatsz kisebb és nagyobb dobozzal, de minősége, felhasználása megegyezik a termékeknek!


/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/