Szépség-gyár Akadémia

M E G

A K A R O D

ISMERNI A

TITKUNKAT?

Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?

Szeretnél TE is SZÉPSÉG-GYÁR LÁNY lenni?

LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?

Kíváncsi vagy a TRÜKKJEINKRE?

MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?

TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?

VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN... Azonnal felismerhető stílus! Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!

A Szépség-gyárban végzett szempillaépítők magasan ívelő karrierjükkel, szakmai tudásukkal és szolgáltatásorientált látásmódjukkal mára egy olyan szintet hoztak létre, melynek egyenes következménye, hogy a vendégek Szépség-gyár Lányokat keresnek, és várnak arra, hogy időpontot kapjanak hozzájuk.

A mi legfontosabb küldetésünk, hogy olyan szempillaépítők kerüljenek a piacra, akik képesek megfelelően használni a saját fejlesztésű technikáinkat és az ezekhez készített anyagainkat, birtokukban van az a tudásalap, amit évek során halmoztunk fel, és váltunk ismertté vele a szempillaépítés világában.

Mit kell tudnod a jelentkezés előtt? Oktatásaink, helyszínenként 2-4 fős csoportokban, egyetlen alkalomra szólnak, típustól függően 4-5-6-7-10 órás időtartammal. Amennyiben egyéni képzést szeretnél, kérlek, írj nekünk az anita@szepseg-gyar.hu e-mail címre.

A gyakorlati rész során használt anyagokat, eszközöket, tankönyvet biztosítunk, a későbbi fejlődésedet zárt Facebook csoportjainkban tudjuk tovább segíteni. Az oktatásokra modellt kell biztosítanod. / A modell lojalitása, türelme kiemelten lényeges. Nem viselhet műszempillát, ne legyen sminkelt, szempillái legyenek épek, hiánytalanok, szeme legyen egészséges, ne szenvedjen semmilyen betegségben, legyen nagykorú, ne legyen várandós. Ha kontaktlencsét visel, akkor legyenek nála kellékek annak eltávolítására/

A szintlépések között az előzőleg tanult technikával 30-40 szettet kell elkészítened, hogy a részletek rögzüljenek, a tapasztalatok meglegyenek, és NE elméleti, hanem GYAKORLATI problémákról beszéljünk a következő programon, fejlődésed fokozatos, zökkenőmentes legyen.

Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenysége önállóan nem végezhető. Jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, mi szempillaépítő tanfolyamokon továbbképzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiség tapasztalatunkat! 

Felnőttképzési engedélyszámunk: B/2021/001681

Válassz magadnak egy képzésformát és egy időpontot!