Szépség-gyár Akadémia

M E G

A K A R O D

ISMERNI A

TITKUNKAT?

Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?

Szeretnél TE is SZÉPSÉG-GYÁR LÁNY lenni?

LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?

Összezavarodtál?

Kialakult képzéseket keresel, amelyek már BIZONYÍTOTTAK?

Kíváncsi vagy a TRÜKKJEINKRE?

MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?

TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?

VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN... Azonnal felismerhető stílus! Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!

A Szépség-gyárban végzett szempillaépítők magasan ívelő karrierjükkel, szakmai tudásukkal és szolgáltatásorientált látásmódjukkal mára egy olyan szintet hoztak létre, melynek egyenes következménye, hogy a vendégek Szépség-gyár Lányokat keresnek, és várnak arra, hogy időpontot kapjanak hozzájuk.

A mi legfontosabb küldetésünk, hogy olyan szempillaépítők kerüljenek a piacra, akik képesek megfelelően használni a saját fejlesztésű technikáinkat és az ezekhez készített anyagainkat, birtokukban van az a tudásalap, amit évek során halmoztunk fel, és váltunk ismertté vele a szempillaépítés világában.

Mit kell tudnod a jelentkezés előtt? 

Klasszikus oktatásaink 2 fős csoportokban, egyetlen alkalomra szólnak, és típustól függően időtartamuk 4-5-6-7-10 órás. Speciális képzéseink, gyakorló óráink, egyénre szabott többnapos oktatásaink igénybevételéhez, kérlek, írj nekünk az anita@szepseg-gyar.hu e-mail címre.

A gyakorlati rész során használt anyagokat, eszközöket, nyomtatványokat biztosítjuk, a későbbi fejlődésedet zárt Facebook csoportjainkban és tanulói messenger levelezésben tudjuk tovább segíteni. 

Az oktatásokra a modellt neked kell biztosítanod. / A modell lojalitása, türelme kiemelten lényeges. Nem viselhet műszempillát, ne legyen sminkelt, szempillái legyenek épek, hiánytalanok, szeme legyen egészséges, ne szenvedjen semmilyen betegségben, legyen nagykorú, ne legyen várandós. Ha kontaktlencsét visel, akkor legyenek nála kellékek annak eltávolítására/

A szintlépések között az előzőleg tanult technikával 30-40 szettet kell ajánlottan elkészítened, hogy a részletek rögzüljenek, tapasztalatokat szerezz, és NE elméleti, hanem GYAKORLATI problémákról, kérdésekről beszéljünk a következő programon, fejlődésed fokozatos, stabil, zökkenőmentes legyen.

Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenységre jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, mi szempillaépítő tanfolyamokon ráépülő képzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiség tapasztalatunkat! 

Felnőttképzési engedélyszámunk: B/2021/001681

Válassz magadnak egy képzésformát és egy időpontot!