LEDES UV technológia anyagai és eszközei

LEDES UV technológia anyagai és eszközei

EZ itt már a jövő!

Tulajdonképpen mi is az az UV fényre kötő műszempilla ragasztó?

Az UV műszempilla ragasztók rendkívül népszerűek a műszempillaépítés eredményeségének, gyorsaságának, problémamentességének szempontjából,illetve a kíméletesebb, mégis tartósabb hatás elérésének érdekében. Nem kérdés,hogy ez a jövő szempillaépítése. Nincs páratartalommérés, nincs hőmérséklettel kapcsolatos probléma. Mindig nyitott, tökéletes lashfanok, produktív applikáció utógondozási kitételek nélkül. Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására /és kizárólag arra/összekapcsolódnak, és egy nagyon erős, tartós kötést hoznak létre úgy, hogy a ragasztó rendkívüli módon jól tolerálja a hőmérséklet és páratartalom változásait. Amíg nem éri fény az anyagot, addig folyékony halmazállapotú marad, és van időd helyére illeszteni, irányba állítani, igazítani az applikálni kívánt szálon vagy lash fanon, tehát a saját ütemed határozza meg, hogy mikor történjen meg a kötés, és mennyi időre van szükséged a részek pontos egymáshoz illesztésére. Ha még lassú vagy, akkor nem kell sietned, amennyiben már gyors, akkor a legnagyobb mértékben képes téged támogatni ez a technika. Abban ez esetben, ha tökéletesen tiszta alapra, megfelelő ragasztómennyiséggel, elégséges idejű fénykezeléssel dolgozol, akkor megdöbbentően tartós szetteket leszel képes építeni, amelynél nincs szükség semmiféle türelmi időre, applikáció után máris élheti a vendéged megszokott mindennapi életét.

Milyen UV lámpával működik?

Lámpáink között találsz kézre rögzíthető, állólámpa változatot cserélhető fejjel, vagy gurulós, dimmelhető és állítható fókuszút. Amiben megegyeznek, hogy mindegyik lábpedállal hozható működésbe, így nem akadályozzák a kéz munkáját. Technikai adataikat megtalálod az egyes termékek konkrét leírásánál.


Kizárólag PROFESSZIONÁLIS felhasználásra, alkalmazásához felhasználói anyagot biztosítunk, igény esetén díjmentesen betanítunk. 

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

A NOX Ledes UV-fényre kötő műszempilla ragasztó /lámpa nélkül/

17,500Ft

Ex Tax: 13,780Ft

rating

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására összekapcsolódnak, és egy nagyon er..

A NOX System LED-es UV műszempilla ragasztó cserélhető fejű lámpával és kiegészítőkkel

70,000Ft

Ex Tax: 55,118Ft

rating

A NOX SYSTEM készlet tartalma:1 db NOX Ledes UV fényre kötő ragasztó1 db a ragasztó kötéséhez szükséges lábpedállal működő UV állólámpa cserélhető LED..

Fali tartókonzol GURULÓS LED-Es UV lámpához

19,990Ft

Ex Tax: 15,740Ft

rating

Nincs túl sok hely a szalonodban mégis ragaszkodnál ehhez az UV lámpához? Szeretnéd praktikusan kihasználni a teret? Ezzel a stabil, helytakarékos fal..

GURULÓS PRO LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

175,000Ft

Ex Tax: 137,795Ft

rating

Ez a gurulós /vagy falra rögzíthető/ gégenyak csővel ellátott LED-es UV lámpa orvostechnológiai eszközök gyártásával foglalkozó cég terméke. A lámpa r..

Kézi LED-es szempillahosszabbító UV lámpa lábpedállal

32,000Ft

Ex Tax: 25,197Ft

rating

Kicsi a hely a szalonodban, esetleg feltétlenül ragaszkodsz ahhoz, hogy váltott szemen építs, mégis szeretnéd használni az UV technológiát? Akkor ez a..

Munkavédelmi szemüveg UV védelemmel

4,500Ft

Ex Tax: 3,543Ft

rating

Használd az UV-s technológiákkal való munkád során. A világ legkönnyebb védőszemüvege, súlya mindössze 16 g. Ultra vékony és ultra erős, optikailag tö..

OKTATÁSON használt GURULÓS PRO LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

120,000Ft

Ex Tax: 94,488Ft

rating

OKTATÁSOKON HASZNÁLT GURULÓS UV lámpa, mely igény esetén falra rögzíthető, gégenyak csővel ellátott LED-es UV lámpa orvostechnológiai eszközök gyártás..

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)