LEDES UV technológia

LEDES UV technológia

EZ itt már a jövő!

Tulajdonképpen mi is az az UV fényre kötő műszempilla ragasztó?

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására /és kizárólag erre/összekapcsolódnak, és egy nagyon erős, tartós kötést hoznak létre úgy, hogy a ragasztó rendkívüli módon jól tolerálja a hőmérséklet és páratartalom változásait. Amíg nem éri fény az anyagot, addig folyékony halmazállapotú marad, és van időd helyére illeszteni, irányba állítani, igazítani az applikálni kívánt szálon vagy lash fanon, tehát a saját ütemed határozza meg, hogy mikor történjen meg a kötés, és mennyi időre van szükséged a részek pontos egymáshoz illesztésére. Ha még lassú vagy, akkor nem kell sietned, amennyiben már gyors, akkor a legnagyobb mértékben képes téged támogatni ez a technika. Abban ez esetben, ha tökéletesen tiszta alapra, megfelelő ragasztómennyiséggel, elégséges idejű fénykezeléssel dolgozol, akkor megdöbbentően tartós szetteket leszel képes építeni, amelynél nincs szükség semmiféle türelmi időre, applikáció után máris élheti a vendéged megszokott mindennapi életét.

Milyen UV lámpával működik?

Lámpáink között találsz hordozható változatot, gurulós, dimmelhető és állítható fókuszút. Amiben megegyeznek, hogy mindegyik lábpedállal hozható működésbe, így nem akadályozzák a kéz munkáját. Technikai adataikat megtalálod az egyes termékek konkrét leírásánál.


Kizárólag PROFESSZIONÁLIS felhasználásra, alkalmazásához felhasználói anyagot biztosítunk, igény esetén díjmentesen betanítunk. 

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

A NOX Ledes UV-fényre kötő műszempilla ragasztó /lámpa nélkül/

17,500Ft

Ex Tax: 13,780Ft

rating

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására összekapcsolódnak, és egy nagyon er..

A NOX System LED-es UV műszempilla ragasztó cserélhető fejű lámpával és kiegészítőkkel

125,000Ft

Ex Tax: 98,425Ft

rating

A NOX SYSTEM készlet tartalma:1 db NOX Ledes UV fényre kötő ragasztó1 db a ragasztó kötéséhez szükséges lábpedállal működő UV állólámpa cserélhető LED..

Fali tartókonzol GURULÓS LED-Es UV lámpához

19,990Ft

Ex Tax: 15,740Ft

rating

Nincs túl sok hely a szalonodban mégis ragaszkodnál ehhez az UV lámpához? Szeretnéd praktikusan kihasználni a teret? Ezzel a stabil, helytakarékos fal..

GURULÓS PRO LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

170,000Ft

Ex Tax: 133,858Ft

rating

Ez a gurulós /vagy falra rögzíthető/ gégenyak csővel ellátott LED-es UV lámpa orvostechnológiai eszközök gyártásával foglalkozó cég terméke. A lámpa r..

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)