A PREMADE LASH Fanok 5D 0.07mm /széles tincsek/ CC és D ívekben

9,990Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Extra méret, EXTRA minőség... Tökéletes 5D-s volume tincsek gyönyörű nagyméretű dobozban, pillekönnyűen, professzionálisan, hőillesztéssel fixálva, használatra készen. A tincsek szára rövid, a széttárása megfelelő méretű ahhoz, hogy precíz, bolyhos szetteket készíts velük pont úgy, ahogy mi a Szépség-gyárban szeretjük!

Mikor ajánljuk?

Ha még nem tudtad tökéletesen elsajátítani a tincsezés művészetét...

Ha még nem állsz a volume technikai szinten, de szeretnéd te is ezt a látványt és élményt nyújtani vendégeidnek...

Ha lassú vagy, és gyorsabb munkára vágysz...

A pre made előre elkészített állapotot jelez. Nem ragasztózták, így nincs eleve elnehezítve a lash fan. A tincs közepén rögzítették, ezért könnyedén, szétesés nélkül tudod leemelni és használni. 

20 soros tálcákban, egy-egy tálca 600 db lash fant tartalmaz. A tincsek szálvastagsága 0.07mm, 5 szálból állnak, tehát 5D-s lash fanokról beszélünk. 

A mix méretek a következő sorokból állnak: 8mm(2)9mm(2)10mm(3)11mm(3)12mm(4)13mm(2)14mm(2)15mm(2)

Használata: Készítsd elő szokásos módon a szemet, ragaszd le az alsó pillasort, majd pontosan izolálva válassz ki egy természetes szempillát, a lash fant emeld le a sorról az alsó részére ráfogva, mártsd az alját ragasztóba és illeszd a helyére! Fontos, hogy a tincs tövére masszív fogással csipeszelj rá leemeléskor, illetve a lash fanok szándékosan nincsenek erősen ráapplikálva a sorra, hogy extrakönnyen dolgozhass vele, ezért ne dobáld, ejtsd le a tálcákat. 

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/