Szempilla ragasztók

Szempilla ragasztók

Milyen egy jó műszempilla ragasztó?

A tökéletes pillák elkészítéséhez elengedhetetlen egy prémium minőségű szempilla ragasztó. A jó ragasztóval könnyen tudsz dolgozni, nem túl híg de nem is túl sűrű, olyan mint egy álom. Az általam kifejlesztett ragasztók különböző hőmérsékletekhez és páratartalomhoz lettek tesztelve, hogy bármilyen körülmények között is dolgozz, legyen hozzá ideális Szépség-Gyár ragasztó.

Melegben és magas párában dolgozol?

Ebben az esetben neked a The One lesz az ideális partner. Ez egy alacsony kipárolgású, mélyfekete szempilla ragasztó melynek az ideális hőmérséklet tartománya 22-25 Celsius fok és 40-60% páratartalom között működik tökéletesen. Normál körülmények között a kötési ideje 0,5 másodperc, alacsonyabb páratartalomnál 1 másodperc.

Alacsony pára mellett dolgozol?

Akkor Te imádni fogod a The One+ szempilla ragasztót. Alig fél másodperces kötési idővel, híg viszkozitással és gyönyörű kék színével a profik kedvence ez a ragasztó. Már 30%-os páratartalom mellett is tökéletesen működik, viszont vigyázz 50%-os pára felett még ennél is gyorsabban szárad!

Itt a nyár, meleg van de néha megy a klíma is? Ezek szélsőséges körülmények egy szempilla ragasztónak, DE van erre is válaszunk:

Reggel még csak 30% a páratartalom? Délben meg már 65%? Bekapcsolod a klímát, a páratartalom újra 30%... Melyik ragasztó bírja ezt? A The Yum pont erre lett kifejlesztve. 22-27 Celsius fok között is egyenletesen tudsz vele dolgozni, az illata pedig.... BANÁNOS

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Lumina UV műszempillaragasztó

13,500Ft

Ex Tax: 10,630Ft

rating

Valami egészen izgalmas ragasztót hoztunk el nektek! Egyszerűen IMÁDNI fogjátok!Nagyon gyors -0.5 másodperces-, kellemesen selymes, híg viszkozitású, ..

The One Műszempilla ragasztó

7,990Ft

Ex Tax: 6,291Ft

rating

The One "Egy mind felett". Igazi klasszikus műszempilla ragasztó. Közepesen híg viszkozitású, mélyfekete színű, alacsony kipárolgású. Ajánlott munkakö..

The One+ Műszempilla Ragasztó

8,990Ft

Ex Tax: 7,079Ft

rating

The One+ Rajongóinak csak"blúci". Nagyon profi, kék színű, híg viszkozitású 0.5 másodperces, alacsony kipárolgású ragasztó. Kifejezetten jól bírja az ..

The Pinky Műszempilla Ragasztó

10,990Ft

Ex Tax: 8,654Ft

rating

The Pinky a Szépség-gyár legújabb műszempilla ragasztója! A színe, vagy inkább színtelensége körülbelül olyan, mint a tiszta rózsakvarcé, egészen átte..

The Yum Műszempilla Ragasztó

8,990Ft

Ex Tax: 7,079Ft

rating

The Yum "Nyamiiii"  Villámgyors, BANÁN illatú, híg viszkozitású, mélyfekete színű, nagyon alacsony kipárolgású műszempilla ragasztó. Igazi kis ny..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)