Szempilla ragasztók és kellékeik

Szempilla ragasztók és kellékeik

Milyen egy jó műszempilla ragasztó?

A tökéletes, minden vendéget kielégítő, TARTÓS pillák elkészítéséhez elengedhetetlen a prémium minőségű szempilla ragasztó. A jó ragasztóval könnyen tudsz dolgozni, nem okoz nehézséget, kizárólag támogat téged a munkádban. Lehetőleg nem túl híg de nem is túl sűrű, olyan mint egy álom. Az általam kifejlesztett ragasztók különböző hőmérsékletekhez és páratartalomhoz lettek tesztelve, hogy minden körülmény és technikai szint mellett találj hozzá ideális Szépség-gyár ragasztót.

Melegben és magas párában dolgozol? Nem vagy még szuperhaladó szinten?

Ebben az esetben neked a The One lesz az ideális partner. Ez egy alacsony kipárolgású, mélyfekete szempilla ragasztó melynek az ideális hőmérséklet tartománya 20-25 Celsius fok és 30-60% páratartalom között működik tökéletesen. Normál körülmények között a kötési ideje 0,5 másodperc, alacsonyabb páratartalomnál 1 másodperc.

Alacsony pára mellett dolgozol? Profi vagy?

Akkor Te imádni fogod a The One+ szempilla ragasztót. 0.5 másodperces kötési idővel, híg viszkozitással és gyönyörű kék színével az expert stylistok kedvence ez a ragasztó. Már 30%-os páratartalom mellett is tökéletesen működik, viszont vigyázz 50%-os pára felett még ennél is gyorsabban szárad!

Itt a nyár, meleg van de néha megy a klíma is? Ezek szélsőséges körülmények egy szempilla ragasztónak, DE van erre is válaszunk:

Reggel még csak 30% a páratartalom? Délben meg már 65%? Bekapcsolod a klímát, a páratartalom újra 30%... Melyik ragasztó bírja ezt? A The Yum pont erre lett kifejlesztve. 20-27 Celsius fok között is egyenletesen tudsz vele dolgozni, az illata pedig.... BANÁNOS

A legtartósabb pillasorokat akarod nyújtani kompromisszumok nélkül?

Akkor a mi igazi ROCKSZTÁR raginkat ajánlom neked, a Lumina hibrid műszempilla ragasztót. Felépíted a szettet, fixálod a mellé kapott UV lámpával, és -dádáááámmmm- a vendég akár fejest is ugorhat egy medencébe! Semmi kockázat...

Tételek: 1 - 28 / 28 (1 oldal)

15 db zárható ragasztótartó gyűrű

900Ft

Ex Tax: 709Ft

rating

Félbe kell hagynod a munkádat, de még kár lenne kidobni a ragasztót? Akkor ez a gyűrű a tökéletes megoldás számodra! Rugalmas, nagyméretű, visszazárha..

20 db Volume technikai ragasztótartó gyűrű

900Ft

Ex Tax: 709Ft

rating

Osztott ragasztótartó gyűrű rózsaszín és fehér színben, az oldalán mélyedésekkel, mely segítséget nyújt a tincsed alakításához, aljának rendezetté tét..

3 db pót ragasztó csőr klasszikus és Lumina ragasztókhoz

500Ft

Ex Tax: 394Ft

rating

A ragasztók helyes tárolása és használata mellett is előfordulhatnak bakik, amitől aztán villámgyorsan beszárad a nélkülözhetetlen anyagunk csőrébenaz..

Csőreltávolító stopper

1,500Ft

Ex Tax: 1,181Ft

rating

Csőreltávolító stopper... Izgalmasan hangzik ez az elnevezés, ugye? Hát még a funkciója. Kivel nem esett meg még az, hogy kicsit elhanyagolta a ragasz..

GLOW LED-es UV kötésű műszempilla ragasztó BEVEZETŐ ÁRON!

12,990Ft

Ex Tax: 10,228Ft

rating

A GLOW minden eddiginél gyorsabb, teljesen UV kötésű műszempilla ragasztó. Egyszerűen IMÁDNI fogod! Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy ol..

Glue Box

2,990Ft

Ex Tax: 2,354Ft

rating

Légmentesen záródó tartály, amelyben állítva tarthatod, ideális körülmények között, a ragasztóidat. Milyen környezeti adottságokat között kell átrolni..

GURULÓS PRO LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

125,000Ft

Ex Tax: 98,425Ft

rating

Ez a gurulós /vagy falra rögzíthető/ gégenyak csővel ellátott LED-es UV lámpa orvostechnológiai eszközök gyártásával foglalkozó cég terméke. A lámpa r..

Lábpedálos LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

45,000Ft

Ex Tax: 35,433Ft

rating

LED-es UV állólámpa lábpedállal UV kötésű műszempilla ragasztóhoz. A fényhatás aktiválása lábpedál lenyomásával történik, így biztosítja mindkét kéz s..

Lumina CLEAR UV fény fixálású műszempilla ragasztó

15,500Ft

Ex Tax: 12,205Ft

rating

FIGYELEM! ÚJ MINI UV LÁMPÁVAL KERÜL FORGALOMBA! /Ha a nagyobb lámpából szeretnél, akkor azt külön itt vásárolhatod meg: MINI UV lámpaMára kiderült, ho..

Lumina UV fény fixálású műszempilla ragasztó

14,990Ft

Ex Tax: 11,803Ft

rating

FIGYELEM! ÚJ MINI UV LÁMPÁVAL KERÜL FORGALOMBA! /Ha a nagyobb lámpából szeretnél, akkor azt külön itt vásárolhatod meg: MINI UV lámpaA LUMINA a r..

Márványhatású ragasztótartó paletta

1,990Ft

Ex Tax: 1,567Ft

rating

Ha mégsem a gyűrű a kedvenced... Márványhatású ragasztótartó paletta a ragasztócseppek munkaközbeni tárolásához.Nagyon csinos, aranyszínű széllel. Tis..

Mini UV lámpa

1,500Ft

Ex Tax: 1,181Ft

rating

Mini UV lámpa amit használhatsz pótlámpaként, ha a kedvenc ragasztód lámpája elromlott. Esetleg, ha minden kötél szakad, akkor a géllakkodat is megköt..

My Bestie olajálló műszempilla ragasztó

11,990Ft

Ex Tax: 9,441Ft

rating

MI az, ami ellen /eddig/ nem volt védelem? Mi volt a legnagyobb ellensége a tartós szempillaépítésnek?! Igen, bizony... Azok a krémek, olajok, sminkek..

NOX Ledes UV-fényre kötő műszempilla ragasztó

15,500Ft

Ex Tax: 12,205Ft

rating

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására /és CSAK az UV fényhatásra/ összeka..

Ragasztótartó "holdacska"

990Ft

Ex Tax: 780Ft

rating

26 db mélyedéssel kialakított ragasztótartó tálka, melynek köszönhetően kevésbé éri a környezeti hatás a ragasztócseppet. Használat után egy kis vízze..

Ragasztótartó gyűrű

2,200Ft

Ex Tax: 1,732Ft

rating

Kis méretű, rugalmas anyagú eszköz a ragasztónk munka közbeni tárolására, a Szépség-gyár kedvenc ragitartója, akár kézfejről, akár oldalról dolgozol, ..

Ragasztótartó kristálypaletta

1,200Ft

Ex Tax: 945Ft

rating

Ha mégsem a gyűrű a kedvenced... Ragasztótartó kristálypaletta a ragasztócseppek munkaközbeni tárolásához.Nagyon csinos, világoskék színben. Tisztítha..

Ragasztótartó matrica /300 db/

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Alumínium jellegű matrica, hogy a ragasztód tárolására szolgáló eszközödet tisztán tartsd, eldobható, de használhatod akár többször is. Felülete nem l..

Ragasztótartó üvegkocka mélyedéssel /Az ÜVI kedvence/

1,750Ft

Ex Tax: 1,378Ft

rating

Hasznos, remekül tisztítható kis eszköz a ragasztó munka közbeni tárolására. Anyaga üveg, a kis mélyedés védi a ragasztócseppet a környezeti kitettség..

Ragasztótartó virág

650Ft

Ex Tax: 512Ft

rating

Önállóan használható vagy ragasztótartó gyűrűbe helyezhető virág, mely 7 db kis mélyedéssel rendelkezik, ezzel lehetővé téve a gazdaságos felhasználás..

Szempillahosszabbító UV lámpa lábpedállal csuklóra rögzítéssel

25,000Ft

Ex Tax: 19,685Ft

rating

Kicsi a hely a szalonodban, esetleg feltétlenül ragaszkodsz ahhoz, hogy váltott szemen építs, mégis szeretnéd használni az UV technológiát? Akkor ez a..

Szépség-gyár csipesztisztító golyó

2,700Ft

Ex Tax: 2,126Ft

rating

A jó csipesz nem lesz olcsó, precíziós fejét érdemes védeni. Minden használat előtt megtisztítani, fertőtleníteni értelemszerűen kötelező. A csipeszti..

Szépség-gyár szálmentes ragasztócsőr tisztítólap

2,200Ft

Ex Tax: 1,732Ft

rating

Teljesen szálmentes törlőlapok a legfontosabb anyagunk, a RAGASZTÓNK, védelmére! Nagyon fontos, hogy a ragasztónkat megfelelő körülmények között ..

Tartókonzol GURULÓS LED-Es UV lámpához fali rögzítéshez

19,990Ft

Ex Tax: 15,740Ft

rating

Nincs túl sok hely a szalonodban mégis ragaszkodnál ehhez az UV lámpához? Szeretnéd praktikusan kihasználni a teret? Ezzel a stabil, helytakarékos fal..

The One Műszempilla ragasztó

8,990Ft

Ex Tax: 7,079Ft

rating

The One "Egy mind felett". Igazi klasszikus műszempilla ragasztó. Közepesen híg viszkozitású, mélyfekete színű, alacsony kipárolgású.Ajánlott munkakör..

The One+ Műszempilla Ragasztó

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

A The One+, rajongóinak csak"blúci", ezt az aranyos becenevet ragyogó kék színéről kapta, abszolút profi, híg viszkozitású 0.5 másodperces, alacs..

The Pinky Műszempilla Ragasztó

11,990Ft

Ex Tax: 9,441Ft

rating

The Pinky a Szépség-gyár színes pillákhoz kifejlesztett ragasztója! Tökéletesen színtelen, áttetsző, viszkozitása híg, könnyedén terül, nem szalad fel..

The Yum Műszempilla Ragasztó

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

The Yum "Nyamiiii"... villámgyors, BANÁN illatú, híg, selymes viszkozitású, mélyfekete színű, nagyon alacsony kipárolgású műszempilla ragasztó. Igazi ..

Tételek: 1 - 28 / 28 (1 oldal)