Szempilla csipeszek, csipesztartók

Szempilla csipeszek, csipesztartók

Miért fontos a jó szempilla csipesz?

A szempilla hosszabbítás három legfontosabb eszköze a műszempilla, a szempilla ragasztó és nem utolsó sorban a precíz szempilla építő csipeszek!

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a helyes csipesz választásához?

  • Az első és legfontosabb, hogy záródjon tökéletesen
  • Mindig az építendő szetthez valót használd
  • Az izoláláshoz használj hajlított, az applikációhoz pedig egyenes csipeszt
  • Volume szetthez használj volume csipeszt

Milyen szempilla csipeszt használj 1D és 2D szálankénti építéséhez?

Az 1 illetve 2D építésénél használj hajlított csipeszt vagy 45 fokos csipeszt az izoláláshoz és egyenes csipeszt az applikációhoz. Ezen a linken megtalálod szettben is őket, gyönyörű kék színben.

Miért tartom lényegesnek, hogy az izoláló csipesz íves, döntött legyen? Mert kiemelkedően lényeges számomra, hogy a csipesz NE érintkezzen a vendég szemhéjával, bőrével, és a csipesz súlypontja ne a hegyén legyen a szétválasztás és a megtartás folyamata alatt.

Mit használjak Volume technika esetén?

Volume szettekhez speciális, a technikához kialakított csipeszeinket ajánljuk, ezekkel lehet kényelmesen és precízen dolgozni. Az összes Szépség-gyár által gyártatott szempilla csipesz záródását személyesen tesztelem mielőtt megkapnád, hogy biztosan csak tökéletes termékkel dolgozhass!

Személyes kedvencem ez a magas minőségű, egyedileg nekem gyártott szempilla csipesz.

Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)

Csipeszvédő és jelölő tappancs

580Ft

Ex Tax: 457Ft

rating

Irtó aranyos, nagyon praktikus gumi csipeszvédő és jelölő sárga és fehér tappancsok. Naponta látok sírós posztokat a leejtett csipeszek miatt. A drága..

Szépség-gyár arany színű luxus szempilla csipesz Micro Grip Tippel

6,300Ft

Ex Tax: 4,961Ft

rating

Hosszú, keskeny, precíz, igazi luxus érzetű és minőségő ragyogó arany színű csipeszek, hogy munkád közben is érezd milyen különleges pillás vagy! Egye..

Szépség-gyár bordás nyelű 45 fokos csipesz

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

11.5 cm hosszúságú rozsdamentes acélból készült könnyített /14 g súlyú/ hajlított csipesz a tökéletes izoláláshoz, nyele bordázott a biztos, csúszásme..

Szépség-gyár bordás nyelű egyenes csipesz

3,500Ft

Ex Tax: 2,756Ft

rating

12 cm hosszúságú rozsdamentes acélból készült könnyített /14 g súlyú/ egyenes csipesz a tökéletes szálas applikációhoz, nyele bordázott a biztos, csús..

Szépség-gyár bordás nyelű hajlított csipesz

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

12 cm hosszúságú rozsdamentes acélból készült könnyített /14 g súlyú/ hajlított csipesz a tökéletes izoláláshoz, nyele bordázott a biztos, csúszásment..

Szépség-gyár csipesztartó tok

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Fehér, ragyogó Szépség-gyár csipesztartó mágneses keménytok, melyben biztonságosan tárolhatod, szállíthatod féltve őrzött csipeszeidet! 3 csipeszt tud..

Szépség-gyár csipesztisztító folyadék

2,990Ft

Ex Tax: 2,354Ft

rating

A jó csipesz nem lesz olcsó, precíziós fejét érdemes védeni. Minden használat előtt megtisztítani, fertőtleníteni értelemszerűenkötelező. A csipesztis..

Szépség-gyár csipesztisztító golyó

2,700Ft

Ex Tax: 2,126Ft

rating

A jó csipesz nem lesz olcsó, precíziós fejét érdemes védeni. Minden használat előtt megtisztítani, fertőtleníteni értelemszerűen kötelező. A csipeszti..

Szépség-gyár csipeszvédő karkötő

2,200Ft

Ex Tax: 1,732Ft

rating

Több, mint testőr! Te is éltél át már olyan "drámát", hogy a kedvenc - és nem olcsó - csipeszed leesett? Nézegetted, sírdogáltál, próbáltad helyrehozn..

Szépség-gyár egyenes szempilla csipesz /11,5 cm/

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Matt felületű, tökéletes hegyű egyenes szempilla csipesz szálankénti applikációhoz. Gyakorlatilag elnyűhetetlen, persze csak akkor, ha nem ejted le!&n..

Szépség-gyár enyhén döntött delfinorrú csipesz Micro Grip tippel

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

Igazi univerzális csipesz. Szálas applikációhoz, izoláláshoz vagy akár volume technikához is alkalmas, köszönhetően a fején lévő Micro Grip résznek, a..

Szépség-gyár enyhén ívelt csipesz /13 cm/

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Matt felületű, tökéletes enyhén ívelt szempilla csipesz, melyet akár izoláláshoz, akár applikáláshoz prímán használhatsz, kiemelten alkalmas a nehezeb..

Szépség-gyár fekete tűcsipesz Micro Grip Tip fejjel

7,200Ft

Ex Tax: 5,669Ft

rating

Egy igazi kis univerzális csipesz. Természetesen magas minőségű, jól záródó, fényes fekete színű, karcsú, kecses. Mint minden csipeszünk, ez is kézzel..

Szépség-gyár hajlított szempilla csipesz /12 cm/

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Matt felületű, tökéletes hajlított szempilla csipesz, melyet mi izoláláshoz használunk. Igazi elnyűhetetlen darab, persze csak akkor, ha nem ejted le!..

Szépség-gyár szempilla csipeszkészlet tokban

6,500Ft

Ex Tax: 5,118Ft

rating

Két tökéletes társ a pontos munkához! Kék színben, fehér tokban 1 db /12 cm/ egyenes és 1 db hajlított /12 cm/csipeszt tartalmaz a szett.Természetesen..

Szépség-gyár Volume szempilla csipesz MEGÚJÚLT "RoseGold" Micro Grip Tippel

14,500Ft

Ex Tax: 11,417Ft

rating

Magas minőségű, egyénileg gyártatott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz rosegold színben.Feje pici, kényelmes, mozgékony, a legkényeseb..

Szépség-gyár volume szempilla csipesz "BLUE" Micro Grip Tippel

14,500Ft

Ex Tax: 11,417Ft

rating

Magas minőségű, egyénileg gyártatott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz gyönyörű KÉK  színben. Feje pici, kényelmes, mozgékony, az egés..

Szépség-gyár Volume szempilla csipesz "Triangulum" Micro Grip Tippel

14,500Ft

Ex Tax: 11,417Ft

rating

Magas minőségű, egyénileg gyártatott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz. Masszív, biztonságos, ahogy a neve is utal rá: talpa háromszög..

Szépség-gyár volume szempilla csipesz MEGÚJULT "Perfection" Micro Grip Tippel

14,500Ft

Ex Tax: 11,417Ft

rating

Csúcsminőségű, az általam kért paraméterekkel speciálisan nekem gyártott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz. Hegye közepes méretű, enyhén dö..

Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)