Szempilla csipeszek, csipesztartók

Szempilla csipeszek, csipesztartók

Miért fontos a jó szempilla csipesz?

A szempilla hosszabbítás három legfontosabb eszköze a műszempilla, a szempilla ragasztó és nem utolsó sorban a precíz szempilla építő csipeszek!

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a helyes csipesz választásához?

  • Az első és legfontosabb, hogy záródjon tökéletesen
  • Mindig az építendő szetthez valót használd
  • Az izoláláshoz használj hajlított, az applikációhoz pedig egyenes csipeszt
  • Volume szetthez használj volume csipeszt

Milyen szempilla csipeszt használj 1D és 2D szálankénti építéséhez?

Az 1 illetve 2D építésénél használj hajlított csipeszt vagy 45 fokos csipeszt az izoláláshoz és egyenes csipeszt az applikációhoz. Ezen a linken megtalálod szettben is őket, gyönyörű kék színben.

Miért tartom lényegesnek, hogy az izoláló csipesz íves, döntött legyen? Mert kiemelkedően lényeges számomra, hogy a csipesz NE érintkezzen a vendég szemhéjával, bőrével, és a csipesz súlypontja ne a hegyén legyen a szétválasztás és a megtartás folyamata alatt.

Mit használjak Volume technika esetén?

Volume szettekhez speciális, a technikához kialakított csipeszeinket ajánljuk, ezekkel lehet kényelmesen és precízen dolgozni. Az összes Szépség-gyár által gyártatott szempilla csipesz záródását személyesen tesztelem mielőtt megkapnád, hogy biztosan csak tökéletes termékkel dolgozhass!

Személyes kedvencem ez a magas minőségű, egyedileg nekem gyártott szempilla csipesz.

Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)

Csipeszvédő és jelölő tappancs

580Ft

Ex Tax: 457Ft

rating

Irtó aranyos, nagyon praktikus gumi csipeszvédő és jelölő sárga és fekete tappancsok. Naponta látok sírós posztokat a leejtett csipeszek miatt. A drág..

Eszköztartó állvány

2,990Ft

Ex Tax: 2,354Ft

rating

Szétszedhető plexi állvány csipeszeknek, ecseteknek. Ha rendet tartunk magunk körül, eszközeink, anyagaink között, az nem csak szépérzékünket elégíti ..

Szépség-gyár bordás nyelű 45 fokos csipesz

3,500Ft

Ex Tax: 2,756Ft

rating

11.5 cm hosszúságú rozsdamentes acélból készült könnyített /14 g súlyú/ hajlított csipesz a tökéletes izoláláshoz, nyele bordázott a biztos, csúszásme..

Szépség-gyár bordás nyelű hajlított csipesz

3,500Ft

Ex Tax: 2,756Ft

rating

12 cm hosszúságú rozsdamentes acélból készült könnyített /14 g súlyú/ hajlított csipesz a tökéletes izoláláshoz, nyele bordázott a biztos, csúszásment..

Szépség-gyár csipesztartó tok

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Fehér, ragyogó Szépség-gyár csipesztartó mágneses keménytok, melyben biztonságosan tárolhatod, szállíthatod féltve őrzött csipeszeidet! 3 csipeszt tud..

Szépség-gyár csipesztisztító golyó

2,990Ft

Ex Tax: 2,354Ft

rating

A jó csipesz nem lesz olcsó, precíziós fejét érdemes védeni. Minden használat előtt megtisztítani, fertőtleníteni értelemszerűenkötelező. Ezzel a kis ..

Szépség-gyár csipeszvédő karkötő

2,200Ft

Ex Tax: 1,732Ft

rating

Több, mint testőr! Te is éltél át már olyan "drámát", hogy a kedvenc - és nem olcsó - csipeszed leesett? Nézegetted, sírdogáltál, próbáltad helyrehozn..

Szépség-gyár hajlított szempilla csipesz /12 cm/

3,500Ft

Ex Tax: 2,756Ft

rating

Egyszerű, és tökéletes hajlított szempilla csipesz, melyet mi izoláláshoz használunk./12 cm hosszúságú, az ár 1 db csipeszt tartalmaz/..

Szépség-gyár szempilla csipeszkészlet tokban

6,300Ft

Ex Tax: 4,961Ft

rating

Két tökéletes társ a pontos munkához! Kék színben, fehér tokban 1 db /12 cm/ egyenes és 1 db hajlított /12 cm/csipeszt tartalmaz a szett.Természetesen..

Szépség-gyár tűcsipesz

5,990Ft

Ex Tax: 4,717Ft

rating

Egy igazi kis univerzális csipesz. Természetesen magas minőségű, jól záródó, fényes ezüst színű, karcsú, hosszú kialakítású, kecses darab. Mint minden..

Szépség-gyár volume szempilla csipesz I. "Perfection"

10,990Ft

Ex Tax: 8,654Ft

rating

Csúcsminőségű, az általam kért paraméterekkel nekem gyártott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz. Hegye közepes méretű, enyhén döntött, így a..

Szépség-gyár Volume szempilla csipesz III. "RoseGold"

10,990Ft

Ex Tax: 8,654Ft

rating

Magas minőségű, egyénileg gyártatott, tökéletesen záródó volume szempilla csipesz rosegold színben.Feje pici, kényelmes, mozgékony. Széles spektrumban..

Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)