Rólunk


Gera-Király Anita vagyok, a Szépség-gyár alapítója, tulajdonosa, technikáinak, termékeinek, oktatásának fejlesztője.

A szempillaépítés múlhatatlan szerelmem, szenvedélyem, mániám.

Eredeti küldetésem 2012-ben az volt, hogy köztudatba vigyem a szempillaviselés örömeit az akkor hirdetett „luxus” kategóriából a minden nőnek „KELL” szintre. Alapépítési technikám kifejlesztése is erre az igényre épült: gyorsan, pontosan, precízen felépíteni minden vendégemnek a számára nyújtható MAXIMÁLIS látványt egészségesen, hosszú távon viselhető formában. Kiugró teljesítmény volt ez akkor, így szépen épült az üzletem. Folyamatosan fejlesztettem tovább az építéseimet, ahogy újultak meg az igényeim és a vendégeim vágyai. A duplázott technikámat például 9 hónapig teszteltem.

Az oktatás nem saját ötlet volt, hanem egyre több szempillaépítő keresett meg, hogy szeretnék megismerni, elsajátítani azt, amitől MÁS az általam épített szett, így jött létre a -mai formájában már teljesen kiforrott és megalapozott- fejlesztő programsorozatom és vette kezdetét egy új misszió az életemben, amely arról szól, hogy a tökéletes szempillaépítés nem lehet néhány szerencsés stylist kiváltsága. Bárki képes erre, ha a megfelelő időben kapja a szükséges információkat és képes kemény munkát belefektetve gyakorolni. Azt hiszem túlzás nélkül mondhatom, hogy a sikeres szempillaépítők nagyon nagy részét én oktattam és indítottam el azon az úton, amely nem „csak” arról szól, hogyan építsünk szépen szempillát, hanem arról is, hogy egy mai nő miként lehet önálló, önfenntartó, sikeres üzletasszony. Számtalan eköré épülő rendezvényen adtam elő, saját rendezvényeimre rendszeresen hívtam meg sikeres marketing és egyéb fejlesztő előadókat, és mára a vendégek számára garancia egy Szépség-gyár oklevél a falon, a Szépség-gyár Lányok pedig elég rövid idő alatt ki tudják írni az oldalukon, hogy „Nagyon sajnálom, nem tudok új vendéget fogadni!” Természetesen a technikáim fejlődésével egyre gyötrőbb volt az az érzés, hogy nem találom az igényeimnek megfelelő termékeket. A ragasztók nem voltak elég gyorsak, elég tartósak, az előkészítők nem voltak teljeskörűek, a szempillák gyatra minőségűek, nehezen dolgozhatók voltak, a csipeszeknek töredékét lehetett csak használni. Talán semmi meglepő nincs abban, hogy így született meg a Szépség-gyár Collection, majd 2019-ben megalapítottam a saját webshopomat, és elkezdtem dolgozni a „Perfect System” projektemen, ami összekapcsolja a tökéletes technikai szintet az ehhez fejlesztett anyagokkal, eszközökkel. EZ a Szépség-gyár tökéletesen szisztematikus metódusa. A webshop értékesítéssel kapcsolatos teendők, fejlesztések, kutatások, kísérletezések óriási frissességet hoztak az életembe, imádok a Férjemmel dolgozni, és folyamatos kapcsolatban lenni a „Lányaimmal”, természetesen ebben is minden nap egy kicsit jobb akarok lenni tegnapi önmagamnál. Isten hozott a világomban!

Anita

Szakmai részletek

2012.02.14. A Szépség-gyár megalapítása

2012. 04 15. A Szépség-gyár Facebook oldalának megalapítása

2015.05.30. Előadás a békéscsabai Szempilla Szemináriumon

2015.12.31. Szépség-gyár I. Kompetencia Versenye

2016.02.29. Sara Lash Talent-Karnevál zsűrizés

2016.10.01. 1. Long Lashes Championship Magyar szempillaépítő Bajnokság zsűrizés

2016.10.29. Előadás az Első Magyar Szempillaépítők Konferenciáján

2016.12.18. Szépség-gyár II. Kompetencia Versenye

2017.05 12. Interjú A Pillással-Képzeletbeli kávéházi beszélgetések sorozat

2017.11.01. Szépség-gyár III. Kompetencia Verseny

2017.09.02. A Szépség-gyár Collection bemutatója

2017.09.30. 2. Long Lashes Championship Magyar szempillaépítő Bajnokság zsűrizés

2018.09.29. 3. Long Lashes Championship Magyar szempillaépítő Bajnokság zsűrizés

2018.10.26. PillaGála Szépség-gyár előadás és bemutató

2019.08.01. Szépség-gyár webshop megnyitása

2019.09.28. 4. Long Lashes Championship Magyar szempillaépítő Bajnokság zsűrizés

2019.10.26. PillaGála 2019 Szépség-gyár előadás és bemutatóTornyi Alexandra vagyok, mesterkozmetikus oktató, a Szépség-gyár oktatásvezetője.

A szempillaépítéssel kozmetikusi tanulmányaim során találkoztam 2013-ban. Majd 2015-ben a Szépség-gyárnál folytattam ismerkedésemet ezzel a csodálatos mesterséggel. A Szépség-gyár számomra az etalon minden téren, így természetesen az összes technikai szinten végighaladtam. Hihetetlenül inspiráló és felvillanyozó volt megérteni, hogy nem a képességeimmel van probléma, hanem az alappal, amit korábban kaptam. Amikor lehetőségem nyílt pályázni egy instruktori állásra, akkor bátortalanul jelentkeztem és felvételt nyertem a Szépség-gyár elit szakaszába. Egy teljes év volt a kiképzési időm, és tulajdonképpen azóta is tanulok, nem csak a Szépség-gyárban, hanem minden egyes oktatáson, melyet megtartok, és természetesen folyamatosan járok hazai és külföldi előadók által tartott szakmai képzésekre, kapcsolódó oktatásokra, illetve fejlesztő gyakorlatokra. A Szépség-gyár legújabb képzésformáját már én alkothattam meg, és nagyon büszke vagyok erre a lehetőségre. Minden egyes napon szeretném azt az örökséget továbbvinni a Szépség-gyár oktatások színvonalának fejlesztésére, ennek a tudásbázisnak és élménynek az átadására, melyet én is kaptam annak idején.

Alexandra