Elő- és utókezelők, leoldók

Elő- és utókezelők, leoldók

Tisztító és leoldószerek a szempillahosszabbítás megkezdése előtt

Műszempilla építő beavatkozást csak egészséges, jól záródó szemen végezhetünk. Tökéletesen megtisztított, megfelelően előkészített pillákra építünk a vendégeinknek, ezek a lépések kihagyhatatlanok a konkrét építés előtt, bármely technikával is tervezünk applikálni.

Az előkészítés menete:

  • 1. Szempilla samponnal lemossuk a szemhéjat és a szem teljes környékét, melyet ecsettel viszünk fel és ezzel tisztítjuk meg a pillák közötti részeket is. A sampont maradéktalanul leöblítjük vízzel a szemhéjról és a pillákról! Ez fontos, gondolj arra, milyen lenne a hajad, ha nem öblítenéd le rendesen! A nedves pillákat tökéletesen meg kell szárítani a továbblépés előtt.
  • 2. A samponos tisztítás után el kell távolítani az esetlegesen ottmaradt, szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is, ehhez nyújt segítséget a Szépség-Gyáros Pre Treatment folyadék, melyet applikátorral kell felvinned a pillákra szálanként, lényeges, hogy szembe nem juthat és a szemhéjjal nem érintkezhet a szer. Ezután ismét szárítás következik
  • 3. Az előkészítés utolsó lépésében a már megmosott, előkezelt és tökéletesen megszárított szempillákat lekezeljük a természetes pillára alkalmazadnó Glue Primer folyadékkal, ezt is applikátorral szálanként történően, ami tökéletesen zsírtalanítja a pillákat és mellette ragasztó aktivátort is tartalmaz, mely elősegíti a ragasztó könnyebb polimerizációját, ez az anyagunk sem érintkezhet a szemhéjjal, és nem juthat a szembe. Kezelés után itt is szárítunk /Glue Primer folyadékból két fajtáját találod a webshopunkban: az egyik a természetes pillákra való, a másik pedig a műszempillákat tisztítja, fertőtleníti és zsírtalanítja, így készíti fel a tökéletes tapadásra/

Hogyan készüljek elő ha van szempillája a vendégemnek de azt más építette?

Szépség-Gyáros aranyszabály, hogy más munkáját sosem töltjük be! Ilyenkor az előkészítést kiegészítjük egy nulladik lépéssel amiben leoldjuk a vendég már meglévő műszempilláit. Ehhez a szempilla leoldó krémet használjuk. A szépség-gyár által fejlesztett oldószer nem csíp, gyors és kíméletes, használata nem befolyásolja a ragasztó műkődését.

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Glue Primer

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

A természetes pillákra alkalmazzuk az előkezelés után. Tökéletesen zsírtalanít és ragasztó aktivátort is tartalmaz.Használata: Mikro applikátorral vid..

Leoldó krém

4,990Ft

Ex Tax: 3,929Ft

rating

Professzionális, gyors és kíméletes ragasztó leoldó krém. Nem csíp, nem irritál, minden ragasztóval működőképes.Használata: Mikro applikátor segítségé..

Pre Treatment

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

A természetes pillákra alkalmazzuk első építéskor és töltéskor. Eltávolítja a szennyeződés maradványait.Használata: A már előzetesen megtisztított ter..

Szempilla sampon

4,300Ft

Ex Tax: 3,386Ft

rating

Gyengéd, kíméletes, az egész arcon használható olajmentes habzó termék, mely tökéletesen megtisztítja a teljes szemet, szemhéjat, így alapozza meg a t..

Szépség-gyár Szempilla Lifting készlet

14,990Ft

Ex Tax: 11,803Ft

rating

Szépség-gyár szempilla göndörítő készlet.Korszerű anyagösszetételű összetevőkkel, kiemelten erős ragasztóval. A természetes pillákat nem károsítj..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)