Elő- és utókezelők, leoldók

Elő- és utókezelők, leoldók

Tisztítószerek, előkészítők, leoldó, utóápolók... a szempillahosszabbítás elengedhetetlen anyagai

Műszempilla építő tevékenységet csak egészséges, jól záródó szemen végezhetünk. Tökéletesen megtisztított, zsírtalanított, megfelelően előkészített pillákra készítünk műszempillákat a vendégeinknek, ezek a lépések kihagyhatatlanok a konkrét építés előtt, bármely technikával is tervezünk applikálni.

Az előkészítés menete:

  • 1. Szempilla samponnal lemossuk a szemhéjat és a szem teljes környékét, melyet ecsettel viszünk fel, így tisztítjuk meg a pillák közötti részeket és a pillák tövét is. A sampont maradéktalanul leöblítjük vízzel a szemhéjról és a szempillákról! Ez fontos, gondolj arra, milyen lenne a hajad, ha nem öblítenéd le rendesen! A nedves pillákat tökéletesen meg kell szárítani ventilátorral a további alapozás előtt.
  • 2. A samponos tisztítás után el kell távolítani az esetlegesen ottmaradt, szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is, ehhez nyújt segítséget a Szépség-gyáros Pre Treatment folyadék, melyet applikátorral kell felvinned a pillákra szálanként, lényeges, hogy szembe nem juthat és a szemhéjjal nem érintkezhet a szer. Ezután ismét szárítás következik
  • 3. Az előkészítés utolsó lépésében a már megmosott, tisztított és tökéletesen megszárított szempillákat lekezeljük a természetes pillára alkalmazadnó Glue Primer folyadékkal, ezt is applikátorral szálanként, majd kezelés után itt is szárítunk /Glue Primer folyadékból két fajtáját találod a webshopunkban: az egyik a természetes pillákra való, a másik pedig a műszempillákat tisztítja, fertőtleníti és zsírtalanítja, így készíti fel a tökéletes tapadásra/

Hogyan készüljek elő, ha van szempillája a vendégemnek, de azt más építette?

Szépség-gyáros aranyszabály, hogy más munkáját sosem töltjük be! Ilyenkor az előkészítést kiegészítjük egy nulladik lépéssel, amiben leoldjuk a vendég már meglévő műszempilláit. Ehhez a szempilla leoldó krémet használjuk. A szépség-gyár által fejlesztett oldószer nem csíp, gyors és kíméletes, használata nem befolyásolja a ragasztó műkődését.

Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)

Chrissanthie szemhéjtisztító gél 30 ml

8,990Ft

Ex Tax: 7,079Ft

rating

Vannak termékek, melyek csak az én kedvemért kerülnek be a shopba, ez is egy ilyen. Amióta ez a sampon létrejött és elérhető volt, én csak ezt használ..

Glue Primer

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Ezt a Glue Primert a természetes pillákra alkalmazzuk az előkezelés után. Tökéletesen zsírtalanít és ragasztó aktivátort is tartalmaz, ez a Szépség-gy..

Glue Primer Műszempillára

5,990Ft

Ex Tax: 4,717Ft

rating

A vendég igényeit kielégítő, TARTÓS szempillaépítés egyik legfontosabb titka a TÖKÉLETES  előkészítés, melynek során nem csak a természetes pillá..

Leoldó krém

4,990Ft

Ex Tax: 3,929Ft

rating

Professzionális, gyors és kíméletes ragasztó leoldó krém. Nem csíp, nem irritál, minden ragasztóval működőképes.Használata: Helyezz fel egy zselés alá..

Pót szilikon sablon szempilla liftinghez

1,490Ft

Ex Tax: 1,173Ft

rating

Puha pót szilikon padok 5 különböző méretben. Használat után langyos szappanos vizes lemosással megtisztítható, majd a következő használat előtt fertő..

Pre Treatment

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

A természetes pillákra alkalmazzuk első építéskor és töltéskor, eltávolítja azokat a szabad szemmel nem látható mikroszennyeződéseket, melyet a sampon..

Pumpás habosító flakon szempilla sampon koncentrátumhoz

1,450Ft

Ex Tax: 1,142Ft

rating

Klasszikus habosító flakon, mellyel elkészítheted a szempilla samponodat. Tegyél bele szempilla sampon koncentrátumot, öntsd fel desztillált vízzel, é..

Super Bonder

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

MI is az a Super Bonder? Egy olyan innovatív anyag, melynek segítségével felgyorsíthatod a ragasztó kötését, megakadályozva ezzel a folyamatos kipárol..

Szempilla sampon 50ml

4,300Ft

Ex Tax: 3,386Ft

rating

Gyengéd, kíméletes, az egész arcon használható olajmentes habzó termék, mely tökéletesen megtisztítja a teljes szemet, szemhéjat, így alapozza meg a t..

Szépség-gyár Szempilla Lifting készlet

14,990Ft

Ex Tax: 11,803Ft

rating

Szépség-gyár szempilla Lifting készlet.A szempilla lifting nem „göndörít”, hanem tőből íveltté teszi a szempillát, megemeli a látótérből, és a szálaka..

Utóápolási csomag

4,500Ft

Ex Tax: 3,543Ft

rating

A szempilla samponos utóápolás nem "lehetséges opció", hanem "kötelező". A TARTÓS és EGÉSZSÉGES szempillaviselés szükséges velejárója. A szempilla mos..

Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)