Elő- és utókezelők, leoldók és kellékeik

Elő- és utókezelők, leoldók és kellékeik

Tisztítószerek, előkészítők, leoldó, utóápolók... a szempillahosszabbítás elengedhetetlen anyagai

Műszempilla építő tevékenységet csak egészséges, jól záródó szemen végezhetünk. Tökéletesen megtisztított, zsírtalanított, megfelelően előkészített pillákra készítünk műszempillákat a vendégeinknek, ezek a lépések kihagyhatatlanok a konkrét építés előtt, bármely technikával is tervezünk applikálni.

Az előkészítés menete:

  • 1. Szempilla samponnal lemossuk a szemhéjat és a szem teljes környékét, melyet ecsettel viszünk fel, így tisztítjuk meg a pillák közötti részeket és a pillák tövét is. A sampont maradéktalanul leöblítjük vízzel a szemhéjról és a szempillákról! Ez fontos, gondolj arra, milyen lenne a hajad, ha nem öblítenéd le rendesen! A nedves pillákat tökéletesen meg kell szárítani ventilátorral a további alapozás előtt.
  • 2. A samponos tisztítás után el kell távolítani az esetlegesen ottmaradt, szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is, ehhez nyújt segítséget a Szépség-gyáros Pre Treatment folyadék, melyet applikátorral kell felvinned a pillákra szálanként, lényeges, hogy szembe nem juthat és a szemhéjjal nem érintkezhet a szer. Ezután ismét szárítás következik
  • 3. Az előkészítés utolsó lépésében a már megmosott, tisztított és tökéletesen megszárított szempillákat lekezeljük a természetes pillára alkalmazadnó Glue Primer folyadékkal, ezt is applikátorral szálanként, majd kezelés után itt is szárítunk /Glue Primer folyadékból két fajtáját találod a webshopunkban: az egyik a természetes pillákra való, a másik pedig a műszempillákat tisztítja, fertőtleníti és zsírtalanítja, így készíti fel a tökéletes tapadásra/

Hogyan készüljek elő, ha van szempillája a vendégemnek, de azt más építette?

Szépség-gyáros aranyszabály, hogy más munkáját sosem töltjük be! Ilyenkor az előkészítést kiegészítjük egy nulladik lépéssel, amiben leoldjuk a vendég már meglévő műszempilláit. Ehhez a szempilla leoldó krémet használjuk. A szépség-gyár által fejlesztett oldószer nem csíp, gyors és kíméletes, használata nem befolyásolja a ragasztó műkődését.

Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)

A Szépség-gyár zselés alátét

120Ft

Ex Tax: 94Ft

rating

Speciálisan a mi igényeinknek gyártott zselés alátét, mely formája, mérete miatt tökéletesen illeszkedik, nem mozdul el, finoman ápolja az érzékeny sz..

Csillámos Szálmentes Applikátor tasakban

1,900Ft

Ex Tax: 1,496Ft

rating

Nem szöszölő, nagyfejű applikátor olyan esetekre, amikor nagyobb mennyiségű anyagot kell felvinned, vagy eltávolítanod a pillákról /például leoldás va..

Csőrös vizező flakon

1,850Ft

Ex Tax: 1,457Ft

rating

A szempillák tökéletes tisztítása alapkövetelmény a TARTÓS műszempillaépítéshez. A szempillasampon maradékát azonban tökéletesen le kell öblíteni, aká..

Glue Primer

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

Ezt az alkoholos Glue Primert a természetes pillákra alkalmazzuk az előkezelés után. Tökéletesen zsírtalanít, megalapozza  kifogástalan tapadást ..

Glue Primer Műszempillára

5,990Ft

Ex Tax: 4,717Ft

rating

A vendég igényeit kielégítő, TARTÓS szempillaépítés egyik legfontosabb titka a TÖKÉLETES  előkészítés, melynek során nem csak a természetes pillá..

L ívű szilikon sablon szempillaliftingeléshez

3,400Ft

Ex Tax: 2,677Ft

rating

Nagyon puha, tökéletesen illeszkedő, többször használható szilikonsablonok L ívben a szupernyitott tekintetért az alsó és felső pillasorra!Ha valami e..

Leoldó krém

4,990Ft

Ex Tax: 3,929Ft

rating

Professzionális, gyors és kíméletes ragasztó leoldó krém. Nem csíp, nem irritál, minden ragasztóval működőképes.Használata: Helyezz fel egy zselés alá..

Micro Brush kefe

2,390Ft

Ex Tax: 1,882Ft

rating

Mikrokefék előkészítéshez, leoldáshoz, tisztításhoz.100 darabos kiszerelésű, higiénikusan, zárható dobozban.A kék nagyobb fejű, a fehér hosszabb vékon..

Micro brush kefe tasakban

1,900Ft

Ex Tax: 1,496Ft

rating

100 db MicroBrush kefe előkészítéshez, leoldáshoz, tisztításhoz tasakban.Több színben kapható, kérlek, válassz egyet magadnak a következők közül:Kék -..

Pót szilikon sablon szempilla liftinghez

1,490Ft

Ex Tax: 1,173Ft

rating

Puha pót szilikon padok 5 különböző méretben. Használat után langyos szappanos vizes lemosással megtisztítható, majd a következő használat előtt fertő..

Pre Treatment

3,990Ft

Ex Tax: 3,142Ft

rating

A természetes pillákra alkalmazzuk első építéskor és töltéskor, eltávolítja azokat a szabad szemmel nem látható mikroszennyeződéseket, melyet a sampon..

Pumpás habosító flakon szempilla sampon koncentrátumhoz

1,450Ft

Ex Tax: 1,142Ft

rating

Klasszikus habosító flakon, mellyel elkészítheted a szempilla samponodat. Tegyél bele szempilla sampon koncentrátumot, öntsd fel desztillált vízzel, é..

Strasszköves díszítésű pillamosókefe

1,990Ft

Ex Tax: 1,567Ft

rating

Akár egy ékszer, olyan gyönyörű ez a kis kefe. Rosegold fejrésszel, akvamarinkék kövekkel átlátszó nyelében... Feje lágy, puha, tökéletes. A TISZ..

Super Bonder

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

MI is az a Super Bonder? Egy olyan innovatív anyag, melynek segítségével felgyorsíthatod a ragasztó kötését, megakadályozva ezzel a folyamatos kipárol..

Szempillamosó kiskefe "pillás" vagy "fekete"

1,450Ft

Ex Tax: 1,142Ft

rating

A TISZTA pilla mindenkinek jó, akár vendégről akár szempillaépítőről beszélünk!Ezzel a nagyon aranyos kis eszközzel tökéletesen ÉS kíméletesen megtisz..

Szempillamosó minikefe

2,990Ft

Ex Tax: 2,354Ft

rating

MINI kefék bambusz nyéllel a tökéletes és mindenki számára higiénikus samponos tisztításhoz.Az már eléggé egyértelmű, hogy azért használunk ecseteket,..

Szépség-gyár Szempilla Lifting készlet

14,990Ft

Ex Tax: 11,803Ft

rating

Szépség-gyár szempilla Lifting készlet.A szempilla lifting nem „göndörít”, hanem tőből íveltté teszi a szempillát, megemeli a látótérből, és a szálaka..

Szépség-gyár szempilla sampon 50ml

4,300Ft

Ex Tax: 3,386Ft

rating

Gyengéd, kíméletes, illatos, az egész arcon használható olajmentes habzó termék, mely tökéletesen megtisztítja a teljes szemet, szemhéjat, így alapozz..

Szépség-gyár szempilla sampon készlet

6,990Ft

Ex Tax: 5,504Ft

rating

Egyetlen dobozban 10 flakon szempilla sampon? Egészen hihetetlen, ugye? Ebben a szettben mindent megtalálsz, amit a szempilla tisztításához kell haszn..

Szépség-gyár szempilla sampon koncentrátum 5ml

450Ft

Ex Tax: 354Ft

rating

Szépség-gyár illatos, kíméletes szempilla sampon koncentrátum 50 ml tisztítófolyadék elkészítéséhez.Alkalmazása: Nyisd fel a tasak sampon koncent..

Szilikon rögzítőszalag szett szempilla liftingeléshez

1,990Ft

Ex Tax: 1,567Ft

rating

Ez a sokoldalúan felhasználható, többször használatos szilikon eszköz igazán jó szolgálatot fog tenni, ha szempilla lifting szolgáltatást nyújtasz!&nb..

Szilikon szempilla lifting ecset

1,100Ft

Ex Tax: 866Ft

rating

Pontosan, precízen tudod vele felvinni a hatóanyagokat ferde hegyes metszett formájának köszönhetően a szempillákra az ívesítés /vagy akár szempilla, ..

Szuperlágy zselés pót szilikon sablon szempilla liftingeléshez

1,490Ft

Ex Tax: 1,173Ft

rating

Nagyon lágy, tökéletesen illeszkedő zselés szilikon sablonok szempilla liftingeléshez. A készlet 4 pár /S, M, L és XL méretű/ szuperpuha sablont ..

Szupervékony, formázott habalapú szemalátét

2,200Ft

Ex Tax: 1,732Ft

rating

Nem csak microfoam szerelmeseknek... Habalapú szemalátét szupervékony 0.3mm vastagságban, tökéletesen illeszkedő méretben és formában. Hipoallergén, n..

Utóápolási csomag

4,500Ft

Ex Tax: 3,543Ft

rating

A szempilla samponos utóápolás nem "lehetséges opció", hanem "kötelező". A TARTÓS és EGÉSZSÉGES szempillaviselés szükséges velejárója. A szempilla mos..

Vizes flakon nagy

850Ft

Ex Tax: 669Ft

rating

A samponhab leöblítésére használatos praktikus, kis helyet foglaló műanyag flakon. 60 ml víz fér bele, ez a mennyiség teljesen elegendő egy mosás alka..

Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)