A PREMADE LASH Fanok DUPLA tálcákon 4D 0.07mm /KESKENY tincsek/

16,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

40 soron 1200 db TÖKLETES hőillesztéssel készült LASH FAN egyetlen dobozban! HOGYMIIII?!?!?!?

Extra méret, EXTRA minőség... Tökéletes 4D-s volume tincsek CC és D ívekben, gyönyörű KÉTOLDALAS nagyméretű dobozban, pillekönnyűen, professzionálisan, hőillesztéssel fixálva, használatra készen. A tincsek szára rövid, a széttárása megfelelő méretű ahhoz, hogy precíz, bolyhos szetteket készíts velük pont úgy, ahogy mi a Szépség-gyárban szeretjük!

Mikor ajánljuk?

Ha még nem tudtad tökéletesen elsajátítani a tincsezés művészetét...

Ha még nem állsz a volume technikai szinten, de szeretnéd te is ezt a látványt és élményt nyújtani vendégeidnek...

Ha lassú vagy, és gyorsabb munkára vágysz...

A pre made előre elkészített állapotot jelez. Nem ragasztózták, így nincs eleve elnehezítve a lash fan. A tincs közepén rögzítették, ezért könnyedén, szétesés nélkül tudod leemelni és használni. 

40 soros tálcákban, egy-egy tálca 1200 db lash fant tartalmaz. A tincsek szálvastagsága 0.07mm, 4 szálból állnak, tehát 4D-s lash fanokról beszélünk. CC és D ívben elérhetők 7mm, 8mm, 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm-es hosszúságokban.


Használata: Készítsd elő szokásos módon a szemet, ragaszd le az alsó pillasort, majd pontosan izolálva válassz ki egy természetes szempillát, a lash fant emeld le a sorról az alsó részére ráfogva, mártsd az alját ragasztóba és illeszd a helyére! Fontos, hogy a tincs tövére masszív fogással csipeszelj rá leemeléskor, illetve a lash fanok szándékosan nincsenek erősen ráapplikálva a sorra, hogy extrakönnyen dolgozhass vele, ezért ne dobáld, ejtsd le a tálcákat. 

Válassz magadnak ívet, hosszúságot!

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/