Utóápolási csomag

4,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

A szempilla samponos utóápolás nem "lehetséges opció", hanem "kötelező". A TARTÓS és EGÉSZSÉGES szempillaviselés szükséges velejárója.

A szempilla mosásához kifejlesztett sampon gyengéd, kíméletes, az egész arcon használható olajmentes habzó termék, mely tökéletesen megtisztítja a teljes szemet, szemhéjat, így alapozza meg a tökéletes 3 lépéses előkészítésünket elsőként.

Használd előkészítéshez, és ajánld vendégeid részére az otthoni utóápolás, napi higiénia részeként!

Eltávolítja a szem természetes váladékát, a napközben rárakódott port és koszt, és a napi sminket, eközben nem károsítja a ragaszott illesztéseket! Állaga tökéletes a mélytisztításhoz, illata pedig magával ragadó.

Alkalmazása: Rázd össze a flakon tartalmát, majd nyomj a tenyeredbe diónyi mennyiséget, melyet ecsettel oszlass el a megnedvesített  szemhéjon és a szem egész környékén, gyengéden az ecsettel tisztítsd meg a szemhéjat, a pillákat és a pillák közötti részeket is. Használat után bő vízzel, többször öblítsd át, majd szálmentes törlővel itasd fel óvatosan dörzsölés nélkül a vizet és szárítsd meg a szempillákat. Szükség esetén ismételd meg a folyamatot. 


/A csomag tartalma: 1 db szempilla grafikás vízálló tasak, 1 db szempillasampon -kiszerelés: 50 ml-, 1 db szempillamosó minikefe/