Szépség-gyár szempilla sampon 50ml

4,300Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Gyengéd, kíméletes, illatos, az egész arcon használható olajmentes habzó termék, mely tökéletesen megtisztítja a teljes szemet, szemhéjat, így alapozza meg a precíz 3 lépéses előkészítésünket elsőként. 

Használd előkészítéshez, és ajánld vendégeid részére az otthoni utóápolás, napi higiénia részeként! 

Kifejezetten arra tervezve, hogy óvatosan, mégis hatékonyan távolítsa el a szem körüli érzékeny területen található természetes szemváladékot, napközben rárakódott port, koszt, a sminket és egyéb szennyeződéseket, ez a különleges sampon tisztít, közben ápolja és hidratálja a szempillákat. Minden összetevője azért "dolgozik", hogy kíméletesen, ugyanakkor hatékonyan megbirkózzon a legmakacsabb sminkmaradvánnyal is, beleértve a krémes, olajos makeup termékeket, arcápolókat, fényvédőket. Stabilitását, tartósságát is megőrzi szín, illat és állagváltozás nélkül. Végül pedig az igazi varázslat: öt különböző növényi kivonat, beleértve a Chrysanthellum Indicum, Angelica Gigas, Ganoderma Lucidum, Houttuynia Cordata és a Rosa Centifolia virágvizet, melyek antioxidáns, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatásukkal óvják és ápolják szempillákat.

Alkalmazása: Vidd fel a kívánt mennyiséget a szemhéjra és a szem környékére, ecsettel tisztítsd meg a szemhéjat, a pillákat és a pillák közötti részeket is. Használat után bő vízzel, többször öblítsd át, majd szálmentes törlővel itasd fel gyengéden a vizet és szárítsd meg a szempillákat. Szükség esetén ismételd meg a folyamatot. 

Kiszerelés: 50 ml

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/