Lumina CLEAR UV fény fixálású műszempilla ragasztó

15,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Mára kiderült, hogy a legkedveltebb, legtartósabb, legjobban kezelhető műszempilla ragasztótok a LUMINA, amelynek elhoztuk a legújabb, megújult változatát, a LUMINA CLEAR-t.


Mit kell tudni róla?

Teljesen színtelen, nagyon gyors -0.5 másodperces-, híg viszkozitású, széles spektrumú /18-28 celsius fok között teljesen egyenletesen dolgozik, 20%-80% páratartalom is tökéletes neki, de ezeken az adatokon kívül is megbízható lesz!/ 10 ml-es kiszerelésű műszempillaragasztó, nagyon kedvező kiszerlés és ár-érték arány!


Mitől újdonság ez a kis hibrid ragi? Miért KELL imádni? HOGYAN működik?

A ragasztó gyorsan szárad, a polimerizációja beindul, majd a szett elkészülte után a mellé kapott UV lámpával teljesen fixáljuk az anyagot, a ragasztó megszáradt, a polimerizáció befejeződött, ezután mehet a kedves vendég, és azonnal élheti az életét 24-48 órás türelmi idő nélkül. MI ez, ha nem a legklasszabb eszköz a tartós szettek építéséhez?!


Alkalmazása: a pillasort készítsd el a szokásos módon, majd 15-20 cm távolságból a teljes felületét köttesd körülbelül 10-20 másodpercig mindkét szemen, minden irányból. A szem az UV kezelés alatt ZÁRVA legyen, és te se nézz bele a fényébe!


A tasak tartalma: 1 db 10 ml-es UV műszempillaragasztó, 1 db kiszúró tű, 1 db pót ragasztócsőr, 1 db AJÁNDÉK  elemes kézi UV lámpa

/az UV lámpa 3 db AAA elemmel működik, kipróbálva, beüzemelve, elemmel küldjük. Ha az elemek lemerülnek, cserélni szükséges!/


Figyelem! Ha nem kérsz hozzá UV lámpát - ez elengedhetetlen a ragasztó használatához - kérlek, írd bele a közlemény rovatban, hogy UV lámpa nélkül csak a ragasztót kéred. Az ára a terméknek ugyanaz marad.


Első használatbavételkor a csőrt ki kell szúrnod, miután átjárhatóvá tetted, mindenben megeyezik az alkalmazása a klasszikus műszempillaragasztókéval, kivéve a kész pillasor megköttetését. 


Tárolása: Fénytől, magas hőtől, hőingadozástól, nedvességtől védett száraz, hűvös helyen.


Felbontás után 3 hónapig használható, ehhez azonban be kell tartanod a ragasztóhasználat alap feladatait! 

Felbontás nélkül fénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen 6 hónapig tárolható, ne tárold hűtőszekrényben!

Gyártói adatok: 

Kiszerelés: 10ml

Száradási idő: 0.5 sec

Tartósság: 8-10 hét /függően a vendég természetes pillaváltási ciklusától/

Viszkozitás: híg

Szín: színtelen

Ideális páratartalom: 55-65%

Ideális hőmérséklet: 20-24 celsius

Tárolás: fénytől, hőtől védett száraz, hűvös helyen /ne tárolja hűtőszekrényben/

Formaldehid, black carbon és latexmentes

Technikai szint: minden technikai szinten használható

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/