Lumina UV műszempillaragasztó

13,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Valami egészen izgalmas ragasztót hoztunk el nektek! Egyszerűen IMÁDNI fogjátok!

Nagyon gyors -0.5 másodperces-, kellemesen selymes, híg viszkozitású, mélyfekete színű, széles spektrumú /20-28 celsius fok között teljesen egyenletesen dolgozik, 30%-60% páratartalom is tökéletes neki/

Mitől újdonság ez a kis hibrid ragi? Miért KELL imádni? HOGYAN működik?

A ragasztó gyorsan szárad, a polimerizációja beindul, majd a szett elkészülte után a mellé kapott UV lámpával teljesen megköttetjük az anyagot.

Ezután mehet a kedves vendég, és azonnal élheti az életét 24-48 órás várakozási idő nélkül.

/A pillasor elkészülte után a teljes felületét köttesd körülbelül 10-20 másodpercig. A szem az uv kezelés alatt ZÁRVA legyen, te se nézz bele a fényébe! 

A tasak tartalma: 1 db 10 ml-es UV műszempillaragasztó, 1 db kiszúró tű, 1 db AJÁNDÉK UV lámpa mely 3 db AAA elemmel működik, elemmel, beüzemelve, kipróbálva postázzuk.

Figyelem! Ha nem kérsz hozzá UV lámpát - ez elengedhetetlen a ragasztó használatához - kérlek, írd bele a közlemény rovatban, hogy UV lámpa nélkül csak a ragasztót kéred. Az ára a terméknek ugyanaz marad.

Első használatbavételkor a csőrt ki kell szúrnod. A szélsőséges hőmérsékleti adottságok miatt várd meg, hogy a folyadék felvegye az üzlet hőmérsékletét mielőtt beüzemeled/

Tárolása: Fénytől, magas hőtől, hőingadozástól, nedvességtől védett száraz, hűvös helyen.

Felbontás után maximum 1 hónapig használható

Felbontás nélkül megfelelő körülmények között 3 hónapig tárolható, ne tárold hűtőszekrényben!