My Bestie olajálló műszempilla ragasztó

11,990Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

MI az, ami ellen /eddig/ nem volt védelem?

Mi volt a legnagyobb ellensége a tartós szempillaépítésnek?!

Igen, bizony... Azok a krémek, olajok, sminkek, kozmetikum maradványok és ápolók, amelyeket nem tudtál maradéktalanul eltávolítani, vagy az építés UTÁN használta a vendéged! 

Hihetetlenül bosszantó, amikor százféle előkészítés után még mindig "elmászik" építés közben a kedvenc ragasztód, amely egyébként az esetek nagy részében tökéletesen működik... Vagy amikor parádésan megépíted a pillasort, majd egy-két héten belül elpotyog, és szemrevételezés után látod, hogy zsírosan csillog a szemhéj, sminkmaradványok tapadtak a pillatövekre. Eddig tehetetlen voltál ez ellen, kérted a vendéget, hogy ne csinálja, hogy samponozza alaposan, ne használjon krémes, olajos anyagokat a szemhéj közelében, ugye? A My Bestie segítségével ezeket a problémákat elfelejtheted! Nekem pillaviselőként tényleg ez lett a legjobb barátom, hiszen nagy megkönnyebbülés, hogy bátran használhatom a krémeimet, sminkcuccaimat a szemem környékén is, ez nem befolyásolja a pilláim tartósságát! Ugye milyen remekül hangzik? Boldog Vendég-Boldog Pillás, igazi Win-Win szituáció!

Boldog Pillákat, Boldog Pillásokat és nagyon Boldog Vendégeket!

Anita

Használata:

Első használatbavételkor a csőrt ki kell szúrnod. A szélsőséges hőmérsékleti adottságok mellett várd meg, hogy a folyadék felvegye az üzlet hőmérsékletét mielőtt beüzemeled. Előkészítéshez kizárólag a samponodat és vizet használj, ezt szükség esetén többször is, amíg a látható szennyeződéseket teljesen le nem tisztítod a szemhéjról és a szempillákról. Minden másban teljesen "klasszikus" gyors műszempilla ragasztóként működik, nincs szüksége kötésgyorsítóra vagy bármely fixálóra, ne alkalmazz alkoholtartalmú anyagot mellé.

Tárolása: Fénytől, magas hőtől, hőingadozástól, nedvességtől védett száraz, hűvös helyen.

Felbontás után 1 hónapig használható

Felbontás nélkül megfelelő körülmények között 3 hónapig tárolható, ne tárold hűtőszekrényben!

Gyártói adatok

Száradási idő: 0.5 sec

Tartósság: 8-12 hét /függően a vendég természetes pillaváltási ciklusától/

Viszkozitás: híg

Szín: mélyfekete

Ideális páratartalom: 10-70%

Ideális hőmérséklet: 18-27 celsius

kiszerelés: 5 ml

Tárolás: fénytől, hőtől védett száraz, hűvös helyen /ne tárolja hűtőszekrényben/

Formaldehid és latexmentes

Technikai szint: minden technikai szinten használható

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/