A PREMADE LASH Fanok SZÍNES 5D 0.07mm /széles tincsek/ CC és D ívekben

10,550Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Vibráló színek, tökéletes lash fanok, különleges pillasorok villámgyorsan!

Extra méret, EXTRA minőség... 4 álomszép szín - Rózsaszín, Lila, Kék, VilágosZöld- tökéletes 5D-s volume tincsek 0.07mm vastagságú szálakból gyönyörű nagyméretű dobozban, pillekönnyűen, professzionálisan, hőillesztéssel fixálva, használatra készen. A tincsek szára rövid, a széttárása megfelelő méretű ahhoz, hogy precíz, bolyhos szetteket készíts velük pont úgy, ahogy mi a Szépség-gyárban szeretjük! Minden tálca a 4 különböző színből 5 sor használatra kész tincset tartalmaz 8mm-9mm-10mm-11mm-12mm hosszúságú összetételben, összesen 600 db lash fant. A tincsek szálvastagsága 0.07mm, 5 szálból állnak, tehát 5D-s lash fanokról beszélünk.

Mikor ajánljuk?

Ha még nem tudtad tökéletesen elsajátítani a tincsezés művészetét...

Ha még nem állsz a volume technikai szinten, de szeretnéd te is ezt a látványt és élményt nyújtani vendégeidnek...

Ha lassú vagy, és gyorsabb munkára vágysz...

A pre made előre elkészített állapotot jelez. Nem ragasztózták, így nincs eleve elnehezítve a lash fan. A tincs közepén rögzítették, ezért könnyedén, szétesés nélkül tudod leemelni és használni. 

Használata: Készítsd elő szokásos módon a szemet, ragaszd le az alsó pillasort, majd pontosan izolálva válassz ki egy természetes szempillát, a lash fant emeld le a sorról az alsó részére ráfogva, mártsd az alját ragasztóba és illeszd a helyére! Fontos, hogy a tincs tövére masszív fogással csipeszelj rá leemeléskor, illetve a lash fanok szándékosan nincsenek erősen ráapplikálva a sorra, hogy extrakönnyen dolgozhass vele, ezért ne dobáld, ejtsd le a tálcákat. 

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/