Szempilla ragasztók

Szempilla ragasztók

Milyen egy jó műszempilla ragasztó?

A tökéletes, minden vendéget kielégítő, TARTÓS pillák elkészítéséhez elengedhetetlen a prémium minőségű szempilla ragasztó. A jó ragasztóval könnyen tudsz dolgozni, nem okoz nehézséget, kizárólag támogat téged a munkádban. Lehetőleg nem túl híg de nem is túl sűrű, olyan mint egy álom. Az általam kifejlesztett ragasztók különböző hőmérsékletekhez és páratartalomhoz lettek tesztelve, hogy minden körülmény és technikai szint mellett találj hozzá ideális Szépség-gyár ragasztót.

Melegben és magas párában dolgozol? Nem vagy még szuperhaladó szinten?

Ebben az esetben neked a The One lesz az ideális partner. Ez egy alacsony kipárolgású, mélyfekete szempilla ragasztó melynek az ideális hőmérséklet tartománya 20-25 Celsius fok és 30-60% páratartalom között működik tökéletesen. Normál körülmények között a kötési ideje 0,5 másodperc, alacsonyabb páratartalomnál 1 másodperc.

Alacsony pára mellett dolgozol? Profi vagy?

Akkor Te imádni fogod a The One+ szempilla ragasztót. 0.5 másodperces kötési idővel, híg viszkozitással és gyönyörű kék színével az expert stylistok kedvence ez a ragasztó. Már 30%-os páratartalom mellett is tökéletesen működik, viszont vigyázz 50%-os pára felett még ennél is gyorsabban szárad!

Itt a nyár, meleg van de néha megy a klíma is? Ezek szélsőséges körülmények egy szempilla ragasztónak, DE van erre is válaszunk:

Reggel még csak 30% a páratartalom? Délben meg már 65%? Bekapcsolod a klímát, a páratartalom újra 30%... Melyik ragasztó bírja ezt? A The Yum pont erre lett kifejlesztve. 20-27 Celsius fok között is egyenletesen tudsz vele dolgozni, az illata pedig.... BANÁNOS

A legtartósabb pillasorokat akarod nyújtani kompromisszumok nélkül?

Akkor a mi igazi ROCKSZTÁR raginkat ajánlom neked, a Lumina hibrid műszempilla ragasztót. Felépíted a szettet, fixálod a mellé kapott UV lámpával, és -dádáááámmmm- a vendég akár fejest is ugorhat egy medencébe! Semmi kockázat...

Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)

A NOX Ledes UV-fényre kötő műszempilla ragasztó /lámpa nélkül/

17,500Ft

Ex Tax: 13,780Ft

rating

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására összekapcsolódnak, és egy nagyon er..

A NOX System ledes UV műszempilla ragasztó tartozék lámpával

140,000Ft

Ex Tax: 110,236Ft

rating

A NOX SYSTEM készlet tartalma:1 db NOX Ledes UV fényre kötő ragasztó1 db a ragasztó kötéséhez szükséges lábpedállal működő UV állólámpa /a lámpára 12 ..

DANA Ledes UV fényre kötő műszempilla ragasztó 10ml /lámpa nélkül/

10,990Ft

Ex Tax: 8,654Ft

rating

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására kapcsolódnak össze, így a kötési fo..

Fali tartókonzol GURULÓS LED-Es UV lámpához

19,990Ft

Ex Tax: 15,740Ft

rating

Nincs túl sok hely a szalonodban mégis ragaszkodnál ehhez az UV lámpához? Szeretnéd praktikusan kihasználni a teret? Ezzel a stabil, helytakarékos fal..

GURULÓS PRO LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

165,000Ft

Ex Tax: 129,921Ft

rating

Ez a gurulós /vagy falra rögzíthető/ gégenyak csővel ellátott LED-es UV lámpa orvostechnológiai eszközök gyártásával foglalkozó cég terméke. A lámpa r..

LED-es UV állólámpa lábpedállal

125,000Ft

Ex Tax: 98,425Ft

rating

Egyszerű, letisztult dizájn, könnyű kezelhetőség, fehérben és feketében, hogy választani tudj. Ez a LED-es UV lámpa hajlítható csőnyakkal, lábpedállal..

Lumina CLEAR UV fény fixálású műszempilla ragasztó

15,500Ft

Ex Tax: 12,205Ft

rating

Mára kiderült, hogy a legkedveltebb, legtartósabb, legjobban kezelhető műszempillaragasztótok a LUMINA, amelynek elhoztuk a legújabb, megújult változa..

Lumina UV fény fixálású műszempilla ragasztó

14,990Ft

Ex Tax: 11,803Ft

rating

A LUMINA a ragasztók rocksztárja! Valami egészen izgalmas anyagot hoztunk el nektek! Egyszerűen IMÁDNI fogjátok!Nagyon gyors -0.5 másodperces-, kellem..

My Bestie olajálló műszempilla ragasztó

11,990Ft

Ex Tax: 9,441Ft

rating

MI az, ami ellen /eddig/ nem volt védelem? Mi volt a legnagyobb ellensége a tartós szempillaépítésnek?! Igen, bizony... Azok a krémek, olajok, sminkek..

The One Műszempilla ragasztó

8,990Ft

Ex Tax: 7,079Ft

rating

The One "Egy mind felett". Igazi klasszikus műszempilla ragasztó. Közepesen híg viszkozitású, mélyfekete színű, alacsony kipárolgású.Ajánlott munkakör..

The One+ Műszempilla Ragasztó

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

A The One+, rajongóinak csak"blúci", ezt az aranyos becenevet ragyogó kék színéről kapta, abszolút profi, híg viszkozitású 0.5 másodperces, alacs..

The Pinky Műszempilla Ragasztó

11,990Ft

Ex Tax: 9,441Ft

rating

The Pinky a Szépség-gyár színes pillákhoz kifejlesztett ragasztója! Tökéletesen színtelen, áttetsző, viszkozitása híg, könnyedén terül, nem szalad fel..

The Yum Műszempilla Ragasztó

9,990Ft

Ex Tax: 7,866Ft

rating

The Yum "Nyamiiii"... villámgyors, BANÁN illatú, híg, selymes viszkozitású, mélyfekete színű, nagyon alacsony kipárolgású műszempilla ragasztó. Igazi ..

Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)