A NOX Ledes UV-fényre kötő műszempilla ragasztó /lámpa nélkül/

17,500Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására összekapcsolódnak, és egy nagyon erős, tartós kötést hoznak létre úgy, hogy rendkívüli módon jól tolerálja a hőmérséklet és páratartalom változásait. Mivel kizárólag a fény hatására köt meg, így gyorsasága mindentől független. A NOX 0.5-1 másodperc alatt azonnali stabil kötést alakít ki az UV kezelés hatására, közepes viszkozítású, átlátszó, enyhén sárgás árnyalattal. A kipárolgása minimális, azonban ezt a ragasztónkat NEM ajánljuk műszempilla ragasztóra allergiás vendégeknél való felhasználásra. 

Viszkozitás: közepes

Kiszerelés: 5ml

Szín: átlátszó /sárgás árnyalat normális/

Tárolás: fénytől, hőtől védett száraz, hűvös helyen /ne tárolja hűtőszekrényben/

Black carbon, formaldehid és latexmentes

Tartósság: 8-10 hét /függően a vendég természetes pillaváltási ciklusától/

Technikai szint: minden technikai szinten használható, amennyiben a felhasználó rendelkezik a kötéshez szükséges ledes UV lámpával és a termék felhasználó szintű ismereteivel


Alkalmazása: A szokásos módon előkészített természetes szempillára el lehet kezdeni az építést. A kiválasztott saját szempillára kell illeszteni a ragasztóba mártott műszálat vagy lashfant, majd amikor már a kívánt helyre sikerült tartani, akkor a lábpedál használatával aktiválni kell az UV fényt hozzávetőlegesen 0.5-1 másodpercig, ez alatt az idő alatt a kötés teljesen és tökéletesen befejeződik, lényeges, hogy a kötést befolyásolja a pontos fény beállítás! Ezt a tevékenységet kell minden felragasztani kívánt szál/tincs esetében alkalmazni, és a szettet felépíteni, mely folyamat befejeztével nincs sem nekünk, sem a vendégnek további teendője. Lényeges, hogy a ragasztó működését, a szett tartósságát befolyásolja a munkalámpád sugárzása és az erős természetes fény is, így ezek ellen érdemes védekezned. 


Figyelem: Amennyiben nem rendelkezel a kötéshez szükséges lábpedálos UV lámpával, akkor válassz másik opciót itt ---> NOX System ledes UV műszempilla ragasztó tartozék lámpával.

Nyitott szemen soha ne használd az UV fénykezelést, és te se nézz bele a fényébe, munkavégzés közben feltétlenül használd a készlethez tartozó munkavédelmi szemüveget, melyet szükség esetén másik szemüveged fölé is felhelyezhetsz!

Felbontás után maximum 1 hónapig használható, ehhez azonban be kell tartanod a ragasztó megfelelő kezelését, kérlek, kizárólag a tájékoztatóban leírtak alapján használd! 

Felbontás nélkül fénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen 6 hónapig tárolható, ne tartsd hűtőszekrényben!


/A termék ára az alúlt 30 napban változatlan volt/