Lábpedálos LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

45,000Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

LED-es UV állólámpa lábpedállal UV kötésű műszempilla ragasztóhoz. A fényhatás aktiválása lábpedál lenyomásával történik, így biztosítja mindkét kéz szabad használatát az applikáció folyamatában. Hajlítható nyakrésze rendkívül lágy, rugalmas, ennek hossza 70 cm. 

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására /és CSAK az UV fényhatásra/ összekapcsolódnak, és egy nagyon erős, tartós kötést hoznak létre úgy, hogy a ragasztó működésére, annak gyorsaságára, minőségére, tartósságára semmilyn hatással nincs a környezet, a szalonod adottágai, hőmérséklete vagy páratartalma.

Mivel kizárólag a fény hatására köt meg, így gyorsasága mindentől független. A GLOW 0.3-0.5 másodperc, a NOX pedig 1 másodperc alatt azonnali, stabil kötést alakít ki az UV kezelés hatására. Az UV kötésű műszempilla ragasztók kipárolgása minimális, azonban ezeket SEM ajánljuk műszempilla ragasztóra allergiás vendégeknél való felhasználásra.


Technikai szint: minden technikai szinten használható, amennyiben a felhasználó rendelkezik a kötéshez szükséges ledes UV lámpával és a termék felhasználó szintű ismereteivel


Alkalmazása: A szokásos módon előkészített természetes szempillára el lehet kezdeni az építést. A kiválasztott saját szempillára kell illeszteni a ragasztóba mártott műszálat vagy lashfant, majd amikor már a kívánt helyre sikerült tartani, akkor a lábpedál használatával aktiválni kell az UV fényt a ragasztó típusától függően 0.5-2 másodpercig, ez alatt az idő alatt a kötés teljesen és tökéletesen befejeződik. Ezt a tevékenységet kell minden felragasztani kívánt szál/tincs esetében alkalmazni, és a szettet felépíteni, mely folyamat befejeztével nincs sem nekünk, sem a vendégnek további teendője. Lényeges, hogy a ragasztó működését, a szett tartósságát befolyásolhatja a munkalámpád sugárzása és az erős természetes fény is, így ezek ellen érdemes védekezned. A lámpa beüzemeléséhez, a szett használatóhoz olvasd el és értelmezd a használati utasításban leírtakat, szükség esetén keress bennünket elérhetőségeinken. 


A működéséhez szükséges lámpa technikai adatai:

Lábpedálos LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

Teljesítmény: 5 W

UV hullámhossz: 395nm-400nm

Kimeneti feszültség: 5V-1AKizárólag professzionális felhasználóknak, szalonhasználatra értékesítjük. Biztonságos alkalmazásához, kérjük, feltétlenül olvasd el és maradéktalanul tartsd be a felhasználói tájékoztatóban olvasottakat. Igény esetén az ingyenes betanítás lehetőségét felajánlunk szalonjainkban, vagy online. Amennyiben bármilyen kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken. 1 év gyártói hibákból eredő teljeskörű garanciát vállalunk a lámpára.

/A termék ára az elmúlt 30 napban nem változott/