Szempilla

Mi a különbség a 3D és a 4D műszempilla között, és tulajdonképpen mitől 6D a 6D?


Eredetileg Szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás volt az elnevezése, hiszen szálanként kerül applikálásra. Minden egészséges, erős, természetes saját pillára 1 db műszál. 


A 3D szempilla hosszabbítás egy fantázia név, hiszen meghosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítunk a természetes pilla ívén a műszálak segítségével igény és lehetőség szerint. A 2013.-ban bereklámozott 4D szempilla hosszabbítás esetében a 4. dimenzió az IDŐ volt. Ezek a pillák, a forgalmazó állítása szerint, porózusabbak, könnyítettek, üregesek, tehát jobb és tartósabb tapadást ígértek. Azonban ez a promóció teljesen megfoghatatlan, ellenőrizhetetlen volt, és a gyakorlat sem mutatott eltérést a 3D és a 4D műszempillák között. A régebbi értelembe vett, elterjedt megnevezések szerinti 3D és 4D műszempillák esetében sem technikában, sem a kellékek anyagában nem létezett semmilyen különbség. 


Egyébiránt ma már valóban létezik ?könnyített? műszempilla, ezek a különböző Flat pillák, és nagyon kíméletesen lehet alkalmazni őket az alapépítés során. 


Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla, esetenként ez körülbelül 2-300 db-ot jelent, így épül fel egy (1:1 metódussal készült) KLASSZIKUS 1D szálas szempilla hosszabbítás! Duplázott technikával épült pillasorok: (2:1 módszerrel applikált pillasorok): 

Ez a szett ajánlott azoknak, akik szeretnének dúsabb pillasort a saját adottságaikhoz képest. 

Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db vékony-ultra vékony műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 4-500 db-ot jelent. 

Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére az eredmény pedig tartós, kényelmes, hosszútávon is bátran viselhető. Ezt a technikát mi kétféle eljárással készítjük, egyik a Szintezett Duplázási technika, melynél igény szerint kevésbé vagy látványosabban elválik egymástól a két sor függőlegesen. A másik a Klasszikus Duplázott technika, ekkor vízszintesen tárjuk szét a szálakat, az eredmény mindig tökéletes, formás, teljesen visszaadja az épített formát. 


Lehetőség van színes pillákkal való dúsításra is, mellyel kiemelhető a szemszín, és játékosságot kölcsönöz az egyébként is lenyűgöző pillasornak. 


Szépség-gyár Volume technika , vagyis az Extrém dúsítási lehetőségek tárháza: (3:1, 4:1, 5:1, 6:1, 7:1, 8:1, 9:1 stb. módszerrel épített extrém dúsított pillasorok): 

A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan vékony,abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6-7-8-9-10 szál is felragasztásra kerülhet /természetesen ezeket nem egyenként applikáljuk, hanem speciális technika segítségével egyszerre vesszük fel az applikálni kívánt mennyiséget/ és ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű műszálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával, vagy annál kevesebbel terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, helyes illesztés és ragasztóhasználat esetében egyáltalán nem nehezíti el a saját pillákat, ezt a szettet alapvetően természetes hosszban ajánlom, azonban van lehetőség kifejezetten látványos pillasor építésére is.