4 mm keskeny szemhéjemelő tapasz

750Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Mire való a szemhéjemelő szalag? Tudod vannak ezek az extrán "mumus" részek, mint a külső-belső szemzugok. Amikor azt hallod, hogy a vendég "nem szereti", ha belülre is kap szempillát, akkor az esetek döntő többségében valami negatív tapasztalás áll a háttérben, hiszen egy helyesen applikált szettet ki ne imádna a szemecskéin? Mindannyian pontosan tudjuk, hogy egyetlen beletapadt pihétől szétkaparod a szemhéjadat és természetesen károsítod vele a saját pillaállományodat.

Eleve a sarkok "elnagyolása" egy komoly esztétikai hiba, és persze megértem, hogy az a fránya nózi is útban van, és megannyi problémás esettel találkozunk: mélyen ülő szem, lógó szemhéj, megnyúlt, korosodó bőr, húsos arc... és még hosszan sorolhatnánk.
A szempillaszetteknek nem csak mutatósnak kell lenniük, de kényelmesnek, folyamatosan viselhetőnek, nem károsnak is. A szemhéj emelése nem egy "trend", hanem egy konkrét feladat. Egyetlen kontraindikáció van: csak olyan mértékben és abban az esetben alkalmazható, ameddig a szem zárt állapotban marad. Nincsenek konkrét szabályok és irányok! Minden szem egyedi, minden bőr sajátos állapotot mutat, így az, hogy merre "húzod" a szalaggal nem egy kőbe vésett doktrína.

Fehér színű keskeny, nem szőtt, szálmentes anyagú lélegző tapasz, mely kifejezetten a szemhéj emeléséhez készült. Kiemelten jól tapad, mégis könnyedén eltávolítható. Egyszerűen téphető vagy vágható kívánt hosszúságra. 

szélessége: 4mm

hosszúsága: 9m

/A termék ára az elmúlt 30 napban nem változott/