TI mondtátok, köszönjük a véleményeket!

image
Minőség és precizitás ... talán ez a két szó jellemzi őket a legjobban❤️

--B. Kincső--

image
Na kérem szépen, tudatosan akartam meg várni az egy évet az értékelés előtt... Csak” annyit szeretnék mondani: köszönöm a tudást, a barátokat, a sikert, a támaszt és még sorolhatnám... Köszönöm, hogy hatalmas és igazán boldog fordulatot vett egy évvel ezelőtt minden IS ❤️

--T. Timi--

image
A legjobb szempilla oktatás az országban!

--Eva G.--

image
Alapos, odafigyel rád, és tényleg megtanulod, amit kell! :) nehéz, de nem lehetetlen, amit Anita tanít és látványosan szebbeket fogsz rakni utána, plusz, ha kérdésed van segít a tanfolyam után is és sok hasznos tanáccsal lát el! :)

--Zs. Timea--

image
Imádás van minden területen technika önbizalom hangulat eszköz

--Katalin K.--

image
Köszönöm Anita! Visszaadtad a hitemet az önbizalmam! Nagyon élveztem az oktatást, biztosan fogok még menni, nem állok meg az alapoknál! A profizmusod inspiráló számomra.

--Nikolett R.--

image
Csupa pozitív érzéssel távoztam a tanfolyamról! Anita egy szuper aranyos ember, nő és oktató! A tudás pedig minden szavából süt! Köszönöm a lehetőséget

--Katalin O.--

image
Volume oktatáson voltam Anitánál. Végig türelmes volt és nagyon kedves. Igazi profi, aki a szakmának él és élvezi Ezen felül az írásait is nagyra tartom, igényes, alapos. Köszönök mindent!

--Viktória H.--

image
Imádtam minden percét az oktatásnak! Végre egy olyan tanfolyam, ami után csak azt érzem MEGÉRTE! Anita kitűnő oktató segítőkész és persze nagyon kedves!!

--M. Bernadett--

image
Egy sok-sok éves elavult technika birtokában már vágytam a frissítésre, főleg miután megtapasztaltam egy Szépség-gyáros kollegina munkáját a saját pillasoromon :). Nagyon sok örömöt okoz szàmomra, és a vendégeim részére is az Anita által átadott csodás technika, ill. most már technikák! Köszönöm még1x :) ❤!

--Krisztina K.--

image
Végre élvezem készíteni a csodás pillákat Köszönöm Anita

--Réka R.--

image
Köszönöm, hogy a mesterem voltál és leszel.. köszönöm..

--Zsuzsanna Zs.--

image
Inspiráló, lehengerlő, hitet adó, sokkal többet kaptam, mint amit reméltem, azóta is áldom a sorsot...köszönöm Anita

--H. Mónika--

image
Imádom Anitát, csak jót és szép pillákat tudok mesélni:)

--Éva O.--

image
Anita egy határozott Nő, tudja mit akar. Nagyon jó oktató és csupaszív lélek. <3

--Adrus B.--

image
Nagyon köszönök mindent! Anita a legjobb!!

--M. Nikoletta--

image
Én még nyáron vettem részt az alapoktatáson, amit egyszerűen imádtam, rögtön beleszerettem ebbe a szakmába és ennek Anita is a segítségére volt a tudása továbbításával, kedvességével és az érthető oktatással! Alig várom, hogy mehessek a következő szintre

--N. Bianka--

image
Nyugodt kiegyensúlyozott érzéssel tölt el,hogy Anitát választottam már 2. alkalommal is,hogy fejlesszem a tudásom! Maximálisan átadja tudását ,ez ritka ! Csak ajánlani tudom, emberileg, szakmailag *5

--Marcsi K.--

image
Tanfolyamra tartva gyomorideg, félelem, hogy vajon menni fog ez nekem!? Ugyanis két elvégzett tanfolyam után még mindig bizonytalanul kezdtem minden pillázásomat. Kb. 10 perc elteltével Anita szavai teljesen megnyugtattak, hogy nincs miért kételkedjek magamban, mert menni fog! Eszméletlen pozitív és maximális tudással rendelkező oktató, aki át is adja a tudását és tapasztalatait a tanítványoknak! Köszönöm Anita! Minden pillasort a te instrukcióid alapján fogok megépíteni, hogy napról-napra jobb és jobb legyek!

--R. Erika--

image
Nem ragozom, egyszerű leszek. Anita lenyűgöző ember. Fantasztikus oktató. <3 Köszönöm...

--Cs. Zsanett--

image
Köszönöm, hogy ott lehettem

--Sz. Regina--

image
Egyszerűen WOW!

--Barbara K.--

image
Köszönöm, hogy átadtad tudásodat, ígérem nem fogok csalódást okozni és megyek tovább az úton és meg sem állok a 3-4D ig!! Köszönök mindent!

--Gy. Zsuzsi--

image
Csodás ember, csodás oktató, csodás technika, csodacsodacsoda minden. <3 köszönöm, hogy tőled tanulhattam. :)

--V. Sheila--

image
A leges-legjobb oktató! :* A leges-legjobb oktatás! ;) Imádtam minden percét!

--Sz. Ági--

image
Nagyon köszönöm, Anita, az oktatásod minden percét imádtam, szerelmes vagyok a pillázásba <3

--Gy. Viktória--

image
A LEGJOBB!!

--Rita E.--

image
Profi munka és intelligens emberi hozzáállás. A legjobb. Ennyi…

--Nikolett M.--

image
Gyönyörű pillák, imádom őket sokkal jobb a szépség -gyáros pillákkal építeni A ragi is szuper

--K. Tímea--

image
Néhány éve jártam Anitánál duplázott tanfolyamon, ekkor már ez a második duplázott tanfolyamom volt, az előzőt egy másik cégnél végeztem, de úgy éreztem, hogy ez nekem kevés volt. A siker élmény után nemsokára elvégeztem a volume képzést is, szintén Anitánál. Végre egy oktató, aki nem csak távolról nézi meg, hogy mit is csinál a tanítványa :) U.i.: köszönöm, hogy én is #énvagyokapillásakirőlmeséltek lehetek <3

--R. Réka--

image
Imádom! <3 Rendkívül hálás vagyok Anitának a tudásért, amit átadott nekem és a legjobb minőségű termékekért!!! Köszönöm! :) <3

--P. Kitti--

image
Tökéletes oktatás, szuper minőségi termékek és segítőkész oktatók, akikhez bármikor fordulhatsz segítségért, csak ajánlani tudom minden szempontból!

--Antónia Gyöngyi Sz.--

image
Szuper termékek, megfelelő áron. :) Anita pedig nem csak kiváló szakember, hanem kedves, segítőkész személyiség is, amit a cég szellemiségében is képvisel.

--Diana A.--

image
Imádom a szépséggyár nyújtotta profi oktatást, általatok lettem pillas.

--Anett M.--

Tételek: 1 - 34 / 34 (1 oldal)