Mit NEM akarsz hallani?

Mit NEM akarsz hallani?

#kedvencmondataim

Nem is tudom, hol kezdjem...
Szépen apránként építsem fel, vagy egyből csapjam ide az általam aduásznak gondolt frázist?
Vannak azok a kérdések, amiket a vendég érdeklődésből tesz fel, kíváncsiságból, szándék nélkül. Nem is haragszunk érte, ezért és másért sem, én legalábbis biztosan nem haragszom, feleslegesen energiát visz csak el.
Szóval kezdjük ezekkel, jó?
“Érheti víz?” - imádom. Gondolom korábbi rossz élmény/városi legenda az alapja.
“Kinyithatom?” - nem, nyilván nem. Majd ha kész vagyok.
“Minden nap kell mosni?” - igen baszki, nem semmi, ugye? Az első kérdéssel egyenrangú, korábbi rossz élménynek vagy városi legendának köszönhető.
“Most mintha jobban potyogott volna, nem?”- ez szerintem egy bizonyos vendégtípus is lehetne, aki BÁRHOGYAN is jön vissza, meg van róla győződve, hogy a 80%-os 3 hetes szettje full gatya.
“Lehetne hosszabb/vastagabb/dúsabb?” - félre ne értsetek, ez nyilván nem az alapesetre vonatkozik. De egy 0.10-es kétdénél, vagy egy 12-es hosszúságnál enyhén tikkel a szemem ezektől.
“Kimehetek mosdóba?” - ilyen történik, és személy szerint nekem nem okoz gondot. De amikor érkezés után a vendi mosdózik, te előkészíted, leragasztod, felkerül a kb huszadik tincs, tehát eltelt MAXIMUM 30 p, és felteszi a kérdést… na most őszintén, nem eresztesz el egy halk sóhajt?
A második személyes kedvencem:
“Sok van még?”- ezt nem is részletezem, szerintem ez a kollektíven a tudatunkba égett a szakma első néhány hónapjában már.
A Best:
“Hogy állunk?” - hát anyukám, te fekszel, pihizel, én meg rohadtul pillázok, hogy haladjunk. Mégis mire vagy kiváncsi? Váltottam-e már méretet befelé? Vagy szálban ki tudom-e fejezni a hátralevő időt? Vagy esetleg milliméterben?!

Biztos vagyok benne, hogy a repertoár nem teljes, szerintem mindenkinek van a tarsolyában egy szösszenet, amivel ki lehetne egészíteni.
Oszd meg velem a Te kedvenc mondataid! Kitti #szépséggyár #csakaszépséggyár #meséljmégkérlek #pillássztorik #szépséggyárlány #lashstory #mylashbrand #szépséggyárblog #szépséggyárwebshop #szépséggyároktatás #okospillás #amikornemőszinteamosolyod