Bemutatkozás, azaz Ki vagyok Én, a Szépség-gyár alapítója?

Bemutatkozás, azaz Ki vagyok Én, a Szépség-gyár alapítója?

HellóSziaSzépség-gyárLány!


Az elmúlt években kissé visszavonultam, töltekeztem, és rengeteget dolgoztam a növekvő gyáramon. Ez nem jelenti azt, hogy elvesztettem az érdeklődésemet az örök szerelmem, a szempillépítés iránt, pusztán rangsorolnom kellett. Ettől függetlenül olvasgattam, ámultam a rengeteg "információn", néha mosolyogtam, olykor szemöldököt ráncoltam. Arra gondoltam, hogy egy kis sorozattal segíteném az én követőimet, mert azt látom, hogy aki elég hangosan és sokszor "böfög" valamit manapság az interneten, az roppant népszerű lesz pillanatok alatt, függetlenül attól, hogy amit kilök magából helytálló-e, segítő-e, megalapozott-e. Sajnos még mindig nincs A szempillaépítés szakma, és ameddig NINCS elfogadott, hozzáértők által összerakott TANanyag, addig mindenki tényleg azt mond, amit csak akar...

Aki nem ismer engem, az most érthetően megkérdezi magától, hogy ki vagyok én /KI VAGY TE? KI VAGY TE? KI VAGY TE? Na jó, ha leveszem az álarcot, akkor is csak én maradok alatta :P/, és miért lenne hitelesebb az, amit én mondok annál, mint aki mást mond? 

Nos, én vagyok a pillás, akiről meséltek... /Vigyázz, jogvédett szöveg /, meg az is én vagyok, aki megalapította a Szépség-gyárat, fejlesztette az összes technikáját, felkutatta az anyagainak fellelhetőségét, a világra szabadított egy rakás elégedett, boldog, munkájából remekül megélő pilláslányt, a Szépség-gyár Lányokat! 

MELYEK ezek a technikák? Például a sorban haladva építés, kintről befelé, minden építhető szálra... Igen, a Szépség-gyár építési technikája 2012-re datálható, ebben az évben már ezzel a technikával építettem szettjeimet... /és milyen klassz, hogy ez a Facebookon visszanézhető, ugye?/ A sikeres pillások jelentős részét én oktattam, és bizony, ha ezzel a technikával dolgozik, akkor azt marhára tőlem tanulta, hívja később bármilyen néven, hisz mit rózsának hívunk, bárhogy nevezzük éppoly illatos... Aztán a duplázott, és a tincsezéses technikánkat is én fejlesztettem, az anyagainkat is én kutattam fel saját igényeimre, a csipeszemről például viccesen és hosszasan leveleztem a pakisztáni gyártómmal, mire megértette mit is szeretnék. Hozzávetőlegesen 7 évig pilláztam napi 12-14 órát a szalonomban úgy, hogy ebből 5 éven keresztül a Lányommal dolgoztam együtt /dupla tapasztalat /, és körülbelül ennyi éven keresztül oktattam hatalmas sikerrel. Ennyit a bemutatkozásról, a Facebookon gyakorlatilag mindent megtalálsz rólam, ha még érdekes lehet bármi számodra, most tovább is lépnék. 

Ez a kép lesz az, amelynél a különböző okfejtések lesznek olvashatók. Lényeges, hogy a posztjaimat nem vitaindítónak szánom. Amennyiben az olvasó másként szereti csinálni, tegye, gondolja másként! 


Kezdjük a TARTÓSSÁGgal!
Tartósság...


Ez az a kulcsszó, amelyre vendég és pillás felkapja a fejét. A vendég szeretne tartós /lehetőleg SOHA el nem hulló/ pillát kapni, a szempillaépítő vágya pedig, hogy ezt megvalósítsa. Kezdő pillaviselő kérdése: mennyire lesz tartós, milyen időközönként kell töltetni ezt? Bármennyire is fájdalmas ezt bevallani, de egyszerűen ez az a kérdés, amit nem lehet pontosan megválaszolni. 

Ez egy rendkívül összetett és kényes problémahalmaz, ráadásul a történet 50%-át "adja" az építő /a tökéletes előkészítést, a professzionális anyagokat, a pontos, precíz, egészséges szettet eredményező munkáját, a rengeteg tanulást, gyakorlást, képzést, a mindenre kitérő részletes tájékoztatást/, a másik 50%-ért a pillaviselő lesz a "felelős" /hozza az aktuális állapotát a szervezetének, az alapadottságait, a saját szőrnövekedési ciklusait, az utóápolási tanácsok be- vagy be nem tartását/. 

Így aztán teljesen mindegy mit sugall a gyártó a ragasztó tartósságára /akár 6-8-10 hét... ami önmagában is vicces, ha arra gondolunk mennyire változó, hogy kinek milyen ütemben hullik ki a saját szempillája/, vagy mit ígér a tanfolyam a megtanítani kívánt technikára. Egy kezdő pillásnak a rémálma, hogy mikor ír a vendég, miért pittyeg ismét a messengere, mit is válaszoljon már megint arra az egyszerű kérdésre: MIÉRT hullik a szempillám?!?! Nekünk van erre egy "50-70 százalékos" válaszunk a kicsiknek: amennyiben a vendégeid minimum 70%-a boldog, elégedett a munkáddal, a pilláik többnyire tartósak, folyamatosan egészségesen viselhetők és van néhány "problémás" eseted, akkor még ne vágj eret magadon! Ha a vendégeid minimum 50%-a panaszkodik, hullik a pillájuk, károsodik a saját állományuk, akkor ÍRJ AZONNAL nekünk, és vegyük végig lépésről-lépésre, hogy mit miként csinálsz, és keressük meg mi lehet a gond. /Persze még ilyenkor is előfordulhat, hogy egyszerűen lúzer vagy és az összes trehány, szemdörzsölős, majdnétudommitkellcsinálni vendég hozzád jár, de azért erre ne vegyünk mérget.../

Azt hiszem mára elég is ennyi, jövő héttől szépen stepBystep átvesszük, hogy kell normálisan szempillát építeni egy szalonmunka során. Alapoktól fogunk kezdeni, és időnk engedtével készítünk majd nektek Alexandraval kis egyszerű videókat is, hogy egyértelműbb legyen minden. 

Akkor most elköszönök a szokásos módon:
Boldog Pillákat, Boldog Pillásokat és Boldog Vendégeket Mindenkinek! Anita