Szépség-gyár LOYALTY karkötő

840Ft

2,800Ft

  • Elérhetőség: Raktáron


Igen, van "valamink", ami egyik cégnek sincs rajtunk kívül: KÖZÖSSÉGÜNK

MI a közösség definíciója?

"Az emberi közösség az embernek a családnál nagyobb..(-)... szoros társas kapcsolatokat fenntartó csoportja. A közösségre jellemző, hogy tagjai ..(-).. segítik egymást, pénzüket és szabadidejüket a közösség javára fordítják."

"A közösség az emberi együttműködés legmagasabbrendű formája és olyan társulás, amelyet autonóm személyiségek szabadon hoznak létre. Az egyén az ilyen társuláshoz nem beleszületés vagy véletlen, hanem önálló döntés útján csatlakozik."

Ezek az első lojalitás karkötőink, terveink szerint lesz még több is, hogy minden hangulatodban, minden pillanatban ki tudd fejezni a kapcsolódásunk értékét életedben, mely erőt ad neked a mindennapok küzdelmében, és emlékeztet arra, hogy honnan hova tartasz. Ezek nem "csak" karkötők, ezek igazi ereklyék lesznek számodra! Mindegyiknek saját története van.


Az első számú: "Én vagyok a PILLÁS akiről meséltek"  /egyik oldala fekete a Szépség-gyár logóval, másik oldalán fehér alapon a jogvédett szlogennel/

Tudtad, hogy ez egy jogvédett szlogen, és törvényesen kizárólag a Szépség-gyár Lányok használhatják? Bizony, amikor ezt a feliratot használod, akkor kifejezed lojalitásodat, szándékodat a minőségi munkára, folyamatos fejlődésre, értéket nyújtasz vendégeidnek igényes anyagokkal, tökéletes technikával és ügyfélcentrikus szolgáltatással.

A második számú: "Lehetséges" /egyik oldalán világosszürke alapon a LEHETSÉGES felirat, másik oldala kék szív motívumokkal értelemszerűen/

Ezt egyszerűen imádom! 

LEHET (ige) Esély van a létezésére, megtörténésére, birtoklására, mert a szükséges feltételek adottak és nincs akadályozó tényező.

A verzió/ LEHETSÉGES (melléknév)
Eséllyel rendelkező (dolog), amely lehet véghezvihető (cselekvés), megvalósítható (cél, terv), illetve jó eséllyel bekövetkező (hatás), megtörténő (esemény, jelenség, változás).
B verzió/  ̶L̶E̶H̶E̶T̶E̶T̶L̶E̶N̶ (melléknév)
Nem megvalósítható (dolog, cselekvés, történés), amelynek a valóság (anyagi világ) törvényei alapján nincs ismert végrehajtási módja, vagy amely nem következhet be.
Szóval ez az egyszerű szó, ez a varázsszó: "LEHET" Mindenre LEHETőséget nyújt számodra, csak rajtad áll hogyan szeretnéd folytatni. Az én folytatásomat ismeritek, és sokan vagytok, akik hittetek bennem, a technikáimban és magatokban. Számunkra egyértelmű, hogy a választható opciók száma egyetlenre szűkül, a mi szavunk a LEHETSÉGES, igaz? Az egész közösségünk hitvallása ez!

A harmadik számú: "A szupererőm: Szépség-gyár Lány vagyok!" /egyik oldalán igazi nyári színekkel izgalmas minta, másik oldalán csokibarna halvány türkiz felirattal: A szupererőm Szépség-gyár Lány vagyok! /

Nem hiszem, hogy ezt magyarázni kell. Mindennap viselhető, igazi motiváció számomra például!


/A karkötők 3 különböző méretben kaphatók S: 16cm, M: 18 cm, L: 20 cm. Válassz méretet annak függvényében, hogy egyszerre hányat akarsz viselni, illetve mennyire szereted, ha szorosan a csuklódra simul. Langyos, szappanos vízzel mosható, a logó rövidebb változatát az Üvi tervezte nekünk a zárószalagra!/