Szempillahosszabbítás oktatás

Mondd el és elfelejtem; 

mutasd meg és megjegyzem; 

engedd, hogy csináljam és megértem.

/Konfucius/

A Szépség-gyár közösségbe tartozni jó, ez már eléggé köztudott!  
M E G A K A R O D ISMERNI A TITKUNKAT?

VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN...
Azonnal felismerhető stílus!
Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!

Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?

LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?

Kíváncsi vagy a TITKAINKRA?

MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?

TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?Vagy egyszerűen szeretnél Te is a csodás sikereket elérő Szépség-gyár Lányok közé tartozni?
A Szépség-gyár szempillaépítő workshopok személyre szabott programok, melyek erősen GYAKORLATORIENTÁLTAK, szalonmunkára képezzük ki a tanulóinkat! A tematikánk és a technikáink egymásra épülők, ELVEZETI A szempillaépítőt a kezdetektől A TÖKÉLETES ÁLOMPILLÁKIG, mert hisszük, hogy a látványos, egészséges és sikeres szempillaépítés nem csak néhány tehetséges, vagy nagyon gyakorlott stylist kiváltsága, hanem mindenkié, aki hajlandó erőt, időt, energiát szánni erre! A gyakorlati részen a legjobb anyagaink és eszközeink állnak rendelkezésedre, és hosszú évek során kikristályosodott tapasztalataink leírását kapod meg átfogó, nyomtatott formában.

SZÉPSÉG-GYÁR ALAPOK MEGISMERÉSE:

80 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-14h. Egy nagyon türelmes modell szükséges hozzá. A tematikája pedig egy óra elmélet, a szempillahosszabbítás, dúsítás rövid bemutatása, Szépség-gyár alaptézisek, szempilla növekedési fázisai, a szálas szempilla hosszabbítás tartóssága, töltésigény ciklusai, utóápolás, ellenjavallatok, anyagszükséglet-anyagismeret, higiénia, környezet, alsó pillasor tökéletes elszeparálása, általános applikáció-kontra-szépség-gyár applikáció, a Szépség-gyár építési technika KONKRÉT elmélete, az izolálás kiemelt fontossága, helyes pozicionálás, keretezés, nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a későbbi munka során milyen felmerülő problémákkal kell majd szembenézni, ezért beszélünk vendéggel való kommunikációról, reklamációkezelésről, illetve szót ejtünk marketingről is, majd gyakorlat a hozott modellen az elméletben megbeszéltek figyelembe vételével. A programon a mi anyagunkkal, eszközeinkkel dolgozunk. Fontos, hogy a szempillaépítés jelenleg egy önállóan nem létező tevékenység, ezért vállalkozást indítani nem lehet rá. Ehhez kozmetikusi vagy szépségtanácsadói OKJ-s bizonyítványt fognak kérni az okmányirodákban .

SZÉPSÉG-GYÁR DUPLÁZOTT TECHNIKA:

90 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-15h. A menetrend, hogy a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, lényeges, hogy kérni fogunk néhány munkafotót -nem kritizálás, csupán szintfelmérés okán- ezután tisztázzuk a Szépség-gyár építési technika miértjét, különbségeket az általános applikációs technika és a mi építésünk között, majd elmagyarázzuk a Szépség-gyár Klasszikus duplázás és a Szépség-gyár Szintezett technika lényegét, melyek speciálisan a Szépség-gyár technikái, beszélünk technikai részletekről, majd a modellen megépítjük a Szépség-gyár klasszikus duplázási technikájával a szettet, mely itt szálankénti építéssel történik,  törekszünk rá, és célul tűzzük ki, hogy az instruált önállóan megépítsen egy Szépség-gyár Duplázott technikai szettet.

SZÉPSÉG-GYÁR LIGHT ÉS NORMÁL VOLUME TECHNIKA:

125 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-16h. A jelentkezés alapfeltétele, hogy a jelentkező magabiztosan, problémamentesen képes legyen megépíteni egy klasszikus alap és duplázott szettet, ne legyenek bizonytalanságai, kétségei, kezdő hiányosságai, mert ennek ennél a szintnél helye már nincs, KIZÁRÓLAG a volume technikán /2-3-4-5-6D-n/, illetve annak tincsezési, rétegezési, illesztési, megépítési, látványbéli konkrét mikéntjéről szól a program. Először manuálisan gyakoroljuk a tincsezést, ez körülbelül 2-3 órás kézfejen-babafejen történő gyakorlást jelent, felderítjük a csipeszhasználat fortélyait, kiemelten beszélünk a lash fanok készítésekor előforduló hibalehetőségekről, annak konkrét elméletéről, megbeszéljük az illesztések mikéntjét-fontosságát, a megfelelő ragasztóhasználatot, majd modellen megépítjük a pillasort tincsezési technikával .

SZÉPSÉG-GYÁR VOLUME PLUSZ PROGRAM:
/SZINTEZETT VOLUME, EXTRÉM VOLUME, ALSÓ PILLASOR ÉPÍTÉSE VOLUME TECHNIKÁVAL/

150 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-18h, és előfeltétele a normál volume technika birtoklása, használata, annak begyakorlása, ide olyanok jelentkezését várjuk, akik nálunk tanulták a volume technikát, a Szépség-gyár építési technikát alkalmazzák szalonmunkájuk során. A workshopon megbeszéljük az eddigi volume technikák esetleges problémáit, hibáit, korrekciós lehetőségeket, styling-problémákat, ívek és színek használatát, színelméletet, illetve az alsó pillasor megépítésének menetét. Az extrém volume szettek /szintezett volume, extrém dússágú volume/ építési metódusait, lehetőségeit, formai kitételeit. Majd kipróbáljuk a választott technikát a gyakorlatban is. Kiemelten türelmes modell szükséges hozzá, akinek szempillasora ép, hiánytalan, normál vagy dús alapadottságokkal rendelkezik, mivel magas szintű szettek. A programon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk. Ez a program csak Budapesten, illetve a meghirdetett helyeken érhető el .

IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS... Avagy EGYÉNI VIP PROGRAM...

Ha MINDENT szeretnél tőlünk, kizárólagos figyelmet, az időnket, felügyeletet az első 3 szetthez, vasszigort, ebédidőt akkor érdeklődj a VIPprogramokról. Az alapok megismerése, a duplázott és volume technikai workshopoknál van egyéni lehetőség, a tematika 2 napos /2X8 óra/, 3 modelles, természetesen egy fős, az ára pedig Alap-250000.-, Dupla-300000.-, Normál volume-400000.- forint. Ezek a programok Budapesten, Tatabányán és Hódmezővásárhelyen elérhetők. Erre jelentkezni email-ben lehet a sziasztok@szepseg-gyar.hu email címen .

A különböző Szépség-gyár fejlesztő programokra a Facebook oldalak első, rögzített posztjában kiírt napokon van lehetőség, 2-3 fős csoportokban, egyetlen alkalomra szólnak, melyek típustól függően 5-6-7-8-10 órás időtartamúak, de jelentkezés esetén nagyon részletes tájékoztatást küldünk. A gyakorlati rész során használt anyagokat, eszközöket biztosítjuk minden esetben biztosítjuk, a program elvégzése után oklevelet adunk! 

/ Jelentkezni, érdeklődni a sziasztok@szepseg-gyar.hu email címen, vagy a Szépség-gyár Facebook oldalán lehet/

A helyfoglaláshoz a program díjának 50-60%-a utalandó a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül, mely összeg foglalónak számít, és sem meg nem jelenés, sem lemondás esetében nem visszatérítendő, a foglalt időpont nem módosítható, kérem ennek tudomásul vételét mielőtt időpontot egyeztetünk! Az árak a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák, ennek mértéke mindig az adott szerződéses partner vállalkozásformájától függ. .

Szépség-gyár
A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, itt a Szépség-gyár és szerződéses partnerei személyes tapasztalatait, a Szépség-gyár által fejlesztett technikákat osztjuk meg, nagy sikerrel, az érdeklődőkkel. A vidéki programokat mindig az adott helyszín instruktora, a budapestieket Gera-Király Anita, Tornyi Alexandra és Prislinger Andrea tartja .