oktatás legördülő

Mondd el és elfelejtem; 

mutasd meg és megjegyzem; 

engedd, hogy csináljam és megértem.

/Konfucius/

A Szépség-gyár közösségbe tartozni jó, ez már eléggé köztudott!  
M E G
A K A R O D 
ISMERNI A
TITKUNKAT?

VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN...
Azonnal felismerhető stílus!
Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!

Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?

LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?

Kíváncsi vagy a TITKAINKRA?

MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?

TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?


Vagy egyszerűen szeretnél Te is a csodás sikereket elérő Szépség-gyár Lányok közé tartozni?
A Szépség-gyár szempillaépítő workshopok személyre szabott programok, melyek erősen
GYAKORLATORIENTÁLTAK, szalonmunkára képezzük ki a tanulóinkat! A tematikánk és a technikáink egymásra épülők, ELVEZETI A szempillaépítőt a kezdetektől A TÖKÉLETES ÁLOMPILLÁKIG, mert hisszük, hogy a látványos, egészséges és sikeres szempillaépítés nem csak néhány tehetséges, vagy nagyon gyakorlott stylist kiváltsága, hanem mindenkié, aki hajlandó erőt, időt, energiát szánni erre!
A gyakorlati részen a legjobb anyagaink és eszközeink állnak rendelkezésedre, és hosszú évek során kikristályosodott tapasztalataink leírását kapod meg átfogó, nyomtatott formában!


A különböző Szépség-gyár fejlesztő programokra a Facebook oldalak első, rögzített posztjában kiírt napokon van lehetőség, helyszíntől függően 2-3 fős csoportokban, egyetlen alkalomra szólnak, melyek típustól függően 6-7-8-10 órás időtartamúak, de jelentkezés esetén nagyon részletes tájékoztatást küldünk. A gyakorlati rész során használt anyagokat, eszközöket biztosítjuk, informálunk azok beszerzési lehetőségeiről! /Az időpontokról érdeklődni emailben is lehet a sziasztok@szepseg-gyar.hu email-címen/


A helyfoglaláshoz a program díjának 50-60%-a utalandó a jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül, mely összeg foglalónak számít, és sem meg nem jelenés, sem lemondás esetében nem visszatérítendő, a foglalt időpont nem módosítható, kérem ennek tudomásul vételét mielőtt időpontot egyeztetünk! Az árak a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák, ennek mértéke mindig az adott szerződéses partner vállalkozásformájától függ.
Szépség-gyár
/A mellékelt képeken FILTER ÉS RETUSÁLÁS NÉLKÜLI Szépség-gyár korrepetálásokon készült TANULÓI
MUNKAFOTÓK láthatók/

A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, itt a Szépség-gyár és szerződéses partnerei személyes tapasztalatait, a Szépség-gyár által fejlesztett technikákat osztjuk meg, nagy sikerrel, az érdeklődőkkel. A vidéki programokat mindig az adott helyszín instruktora, a budapestieket Gera-Király Anita, Tornyi Alexandra és Prislinger Andrea tartja.