proba oktatas

Mondd el és elfelejtem;
mutasd meg és megjegyzem;
engedd, hogy csináljam és megértem.
/Konfucius/
A Szépség-gyár közösségbe tartozni jó, ez már eléggé köztudott!
M E G
A K A R O D
ISMERNI A
TITKUNKAT?
VALAMI MÁS... VALAMIÉRT KÜLÖNLEGES... EGYSZERŰEN ÖSSZETÉVESZTHETETLEN...
Azonnal felismerhető stílus!
Nos igen, ezek vagyunk mi, SZÉPSÉG-GYÁR PILLAÉPÍTŐK!
Tetszenek a SZÉPSÉG-GYÁR PILLÁK?
LASSSSÚÚÚÚÚ VAGY?
Kíváncsi vagy a TITKAINKRA?
MEGVÁLASZOLATLAN kérdéseid vannak?
TÚL nagy a zaj számodra az interneten, és képtelen vagy megtalálni a helyes utat?
Vagy egyszerűen szeretnél Te is a csodás sikereket elérő Szépség-gyár Lányok közé tartozni?
A Szépség-gyár szempillaépítő workshopok személyre szabott programok, melyek erősen
GYAKORLATORIENTÁLTAK, szalonmunkára képezzük ki a tanulóinkat! A tematikánk és a technikáink egymásra épülők, ELVEZETI A szempillaépítőt a kezdetektől A TÖKÉLETES ÁLOMPILLÁKIG, mert hisszük, hogy a látványos, egészséges és sikeres szempillaépítés nem csak néhány tehetséges, vagy nagyon gyakorlott stylist kiváltsága, hanem mindenkié, aki hajlandó erőt, időt, energiát szánni erre!
A gyakorlati részen a legjobb anyagaink és eszközeink állnak rendelkezésedre, és hosszú évek során kikristályosodott tapasztalataink leírását kapod meg átfogó, nyomtatott formában!SZÉPSÉG-GYÁR ALAPOK MEGISMERÉSE

80 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-14h. Egy nagyon türelmes modell szükséges hozzá. A tematikája pedig egy óra elmélet. A szempillahosszabbítás, dúsítás rövid bemutatása, Szépség-gyár alaptézisek, szempilla növekedési fázisai, a szálas szempilla hosszabbítás tartóssága, töltésigény ciklusai, utóápolás, ellenjavallatok, anyagszükséglet-anyagismeret, higiénia, környezet, alsó pillasor tökéletes elszeparálása, általános applikáció-kontra-szépség-gyár applikáció, a Szépség-gyár építési technika KONKRÉT elmélete, az izolálás kiemelt fontossága, helyes pozicionálás, keretezés, nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a későbbi munka során milyen felmerülő problémákkal kell majd szembenézni, ezért beszélünk vendéggel való kommunikációról, reklamációkezelésről, illetve szót ejtünk marketingről is, majd gyakorlat a hozott modellen az elméletben megbeszéltek figyelembe vételével. A programon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk. Fontos, hogy a szempillaépítés jelenleg egy önállóan nem létező tevékenység, ezért vállalkozást indítani nem lehet rá. Ehhez kozmetikusi vagy szépségtanácsadói OKJ-s bizonyítványt fognak kérni az okmányirodákban. / Az ide vonatkozó hivatalos BKIK-s állásfoglalást erről a következő linken olvashatod: http://bkik.hu/kamarai-tajekoztatas-a-belugyminiszterium-o?/ A programon való részvételről oklevelet nyújtunk! Ez a program Budapesten és a vidéki helyszíneinken is elérhető.

SZÉPSÉG-GYÁR DUPLÁZOTT TECHNIKA

90 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-15h. A menetrend, hogy a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, lényeges, hogy kérni fogunk néhány munkafotót -nem kritizálás, csupán szintfelmérés okán- ezután tisztázzuk a Szépség-gyár építési technika miértjét, különbségeket az általános applikációs technika és a mi építésünk között, majd elmagyarázzuk a látvány béli eltéréseket, a Szépség-gyár Klasszikus duplázás és a Szépség-gyár Szintezett technika lényegét, melyek speciálisan a Szépség-gyár technikái, beszélünk kicsit stylingról, metódusokról, majd a modellen megépítjük a Szépség-gyár klasszikus duplázási technikájával a szettet, mely itt szálankénti építéssel történik, begyakoroljuk a helyes pozícionálást, applikációs módszereket, korrekciós applikációkat, kiderítjük az esetleges hibákat, felderítjük a különböző vastagságokkal, ívekkel-méretekkel való játékokat, lehetőségeket, törekszünk rá, és célul tűzzük ki, hogy az instruált önállóan megépítsen egy Szépség-gyár Duplázott technikás szettet. Szintén egy nagyon türelmes modell szükséges hozzá. A korrepetáláson a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk. A korrepetáláson való részvételről oklevelet adunk! Ez a program Budapesten és a vidéki helyszíneinken is elérhető.

SZÉPSÉG-GYÁR LIGHT ÉS NORMÁL VOLUME TECHNIKA

/2-3-4-5-6D/: 125 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-16h. A jelentkezés alapfeltétele, hogy a jelentkező magabiztosan, problémamentesen képes legyen megépíteni egy klasszikus alap és duplázott szettet, ne legyenek bizonytalanságai, kétségei, kezdő hiányosságai, mert ennek ennél a szintnél helye már nincs, KIZÁRÓLAG a volume technikán /2-3-4-5-6D-n/, illetve annak tincsezési, rétegezési, illesztési, megépítési, látványbéli konkrét mikéntjéről szól a program. Először manuálisan gyakoroljuk a tincsezést, ez körülbelül 2-3 órás kézfejen-babafejen történő gyakorlást jelent, felderítjük a csipeszhasználat fortélyait, kiemelten beszélünk a lash fanok készítésekor előforduló hibalehetőségekről, annak konkrét elméletéről, megbeszéljük az illesztések mikéntjét-fontosságát, a megfelelő ragasztóhasználatot, majd modellen megépítjük a pillasort tincsezési technikával. Az építéskor, gyakorláskor a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk, széleskörű, nyomtatott anyagot adunk hozzá, és igény szerint elhozhatod az anyagaidat, eszközeidet szemrevételezésre. A program elvégzéséről oklevelet adunk! Ez a workshop Budapesten, Tatabányán és Hódmezővásárhelyen elérhető.

SZÉPSÉG-GYÁR VOLUME PLUSZ PROGRAM /SZINEZETT VOLUME, EXTRÉM VOLUME, ALSÓ PILLASOR ÉPÍTÉSE VOLUME TECHNIKÁVAL/

150 000 forintba kerül, tervezett időtartama 8h-18h, és előfeltétele a normál volume technika birtoklása, használata, annak begyakorlása, ide olyanok jelentkezését várjuk, akik nálunk tanulták a volume technikát, a Szépség-gyár építési technikát alkalmazzák szalonmunkájuk során. A workshopon megbeszéljük az eddigi volume technikák esetleges problémáit, hibáit, korrekciós lehetőségeket, styling-problémákat, ívek és színek használatát, színelméletet, illetve az alsó pillasor megépítésének menetét, széleskörű, nyomtatott anyagot adunk hozzá. Az extrém volume szettek /szintezett volume, extrém dússágú volume/ építési metódusait, építési mikéntjét, lehetőségeit, formai kitételeit. Majd kipróbáljuk a választott technikát a gyakorlatban is. Kiemelten türelmes modell szükséges hozzá, akinek szempillasora ép, hiánytalan, normál, vagy dús alapadottságokkal rendelkezik, mivel ezek kiemelten nehéz szettek. A programon a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk, de jó, ha elhozod a saját eszköztáradat szemrevételezésre, használatra, begyakorlásra. A program elvégzéséről, természetesen, oklevelet nyújtunk. Ez a program csak Budapesten elérhető.

IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS... Avagy EGYÉNI VIP PROGRAM...

Ha MINDENT szeretnél tőlünk, kizárólagos figyelmet, az időnket, felügyeletet az első 3 szetthez, vasszigort, ebédidőt