LuckyGirl

LuckyGirl

Mennyi szerepe van a szerencsének a SIKERES Pillázásban?
Szépség-gyár Akadémia


 

Tényleg azon múlna, hogy milyen könnyen tanul meg valaki pillázni, hogy mekkora szerencséje van? Vagy a mázlinak semmi köze a dologhoz?


"A tesómnak óriási szerencséje volt, kifogott egy szuper magántanárt és másfél év alatt megtanult minden technikát."
"Barátnőmnek mázlija volt, mert talált egy csomó modellt, akiken ingyen gyakorolhatott, azóta pedig már telt házzal üzemel a pillás szalonja."

"Szerencsés a kolléganőm, hogy meg tudott tanulni pillázni, de nekem sajnos kevés a kézügyességem, így nem megy ilyen könnyen."


Amikor ilyen mondatokat hallok mindig felmerül benne, hogy tényleg ekkora szerepe lenne a szerencsének a szempillaépítés tanulásában és szalonmunka sikerességében? Hosszas gondolkodás után végül arra jutottam, hogy nem. Elmagyarázom, jó?

 

A szerencsénél azért több kellett..

Nézzük csak a három fenti példát, amit első ránézésre könnyű a mázlira fogni, de ha jobban a dolgok mögé nézünk, akkor észrevesszük, hogy két másik tényező fontosabb szerepet játszott a sikerben:

 

Ha a tesód jó tanárt talál és megfelelő technikát tanult, akkor tényleg sokkal gyorsabban és könnyebben mehetett neki a fejlődés, de ettől még ugyanúgy bele kell tennie az időt és az erőfeszítéseket. Sőt, tulajdonképpen már abba is komoly energiát fektetett, hogy megtalálja azt a tanárt, akivel hatékonyan tud együtt dolgozni, akinek produktuma a sok kiemelkedő tanítvány. Szóval a sikert inkább annak köszönheti, hogy megdolgozott érte.

A barátnődnek nem mázli kellett a modell kereséshez, hanem lelkesedés, kemény és kitartó kutatás, egy bátor döntés. hogy ingyen dolgozik. Sok áldozatot hozott és bevállalta, hogy előre befekteti a pénzét képzésekbe, anyagokba. Majd “kényszerítette” magát arra, hogy a legjobbat hozza ki ezáltal magából. De valójában annak köszönheti a sikert, hogy meg merte lépni ezeket a kihívásokat és a sokat, nagyon-nagyon sokat gyakorolt.

Lehet, hogy a kolléganődnek tényleg nagyobb a kézügyessége, de nem a varázslatos kreativitásának köszönheti, hogy ügyes szempillaépítő, hanem annak, hogy rengeteg időt áldozott a gyakorlásra. Hidd el, láttam én már olyan /mára kiemelkedő/ Szempilla Stylistot, akinek szakmai jövőjéért egy lyukas garast nem adtál volna az első csipeszfogásainál!

A közös tényező tehát nem a szerencse, hanem az, hogy KOMOLY energiát fektetettek a dologba és rengeteget GYAKOROLTAK.

 

Mázlista vagy, mert Te is meg tudsz tanulni Jól szempillát építeni és SIKERES vállalkozást vinni!

Szóval semmi szerencsére nincs szükséged. Már most is nyertes vagy, mert igenis képes vagy rá, csak bele kell fektetned kellő időt és energiát, valamint rengeteget kell gyakorolnod egy jó módszerrel.

 

A Szépség-gyár Akadémia célja, hogy bebizonyítsa neked, hogy képes vagy megtanulni sikeresen szempillát építeni. Egymásra épülő szintekkel dolgozó módszerünkkel nagyon sokat fogsz gyakorolni és úgy sajátítod el a szempillaépítést, ahogy egy kisgyermek tanulja meg használni a végtagjait. Próbáld ki milyen más élmény így a tanulás!

JELENTKEZEM