Új volume csipesz és csipeszvédő karkötő a webshopban!

Új volume csipesz és csipeszvédő karkötő a webshopban!

Nemrég felhívott egy kedves lány, és azt kérdezte, hogy az egyik Szépség-gyár volume csipesz hány D-s tincset tud?

 

- Tessék? -kérdeztem vissza.

- Hány D-s tincset képes készíteni?

- TE hány D-s tincset tudsz felvenni?

 

Köztudott, hogy az első volume technikámat még egyenes csipesszel fejlesztettem ki, és évekig dolgoztam azzal az egyetlen "szent" csipesszel. Aztán oktatásaim során szembesültem annak hibalehetőségeivel, és így tanítottam meg a kezemnek alkalmazni a technikát egy másik eszközre.

 

A volume csipesz önmagában NEM tud tincset levenni. Egy jó technikával dolgozó pillás viszont tud tincsezni, és tudja mit kell néznie egy eszközön, mit kell ellenőriznie, hogy tudja, megfelelő-e az számára.

 

Most egy olyan volume csipeszt hoztam nektek, ami nem az én kedvencem, de hiánypótló a webshopomban. Nagy feje, egyenes talpa biztonsággal megtartja az elkészített lash fant. Alsó traktusának középső részén dolgozik, nem a hegye lesz az a terület, ahol megfogod a tincsedet, könnyű, kellemes tapintású, párszáz csipesz tesztelése közben egészen összebarátkoztunk.

 

Az új csipeszvédőnk pedig egyszerűen tökéletes szerelem számomra, azt hiszem én simán hordani fogom karkötő gyanánt! Mire jó a csipeszvédő karkötő? Hát hogy le ne ejtsd a TE kedvenc csipeszedet!

Boldog Pillákat! Anita