Mi a különbség az 1D, 2D,3D ,4D ,5D és az akárhányD-s szempilla között?

Mi a különbség az 1D, 2D,3D ,4D ,5D és az akárhányD-s szempilla között?

Klasszikus Alapszett (1D)

A tevékenység eredeti megnevezése: Szálas /vagy szálankénti/ szempillahosszabbítás, dúsítás volt, hiszen egyenként, szálanként kerül applikálásra minden egészséges természetes szempillára egy-egy műszál. Ez a megnevezés azonban hosszú és esetlen volt ahhoz, hogy köztudatba épüljön, így született meg a 3D műszempilla elnevezés,mert megkülönböztetünk vastagságot, hosszúságot és az ívet, természetesen ez a saját szempillánál is így van, ezeket hosszabbítjuk, vastagítjuk, ívesítjük a műszálakkal igény és lehetőség szerint. Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla, esetenként ez körülbelül 250-350 db-ot jelent, így épül fel egy (1:1 módszerrel készült) KLASSZIKUS 1D szálas szempilla hosszabbítás! 


Mi a különbség tulajdonképpen 1D, 2D, 3D, 4D, 5D, és a 6D szempilla között? 

 

Lépjünk be a hihetetlen lehetőségek, az igazi dúsítás világába! Ma már nem kell irigykedve nézni a szempillaspirál reklámok áhított pilláit! Minden lehetséges eszköz és technika rendelkezésére áll egy megfelelően kvalifikált és gyakorlott szempilla építőnek ahhoz, hogy megvalósítsa bárki legvágyottabb álmát, az extra dús, átláthatatlan, selymes, fényes és fekete pillasort!


Szépség-gyár Duplázott technikával épült pillasorok (2D)


Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 5-700 db műszálat jelent. Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére, mely rendkívül tartós, viselése kényelmes, meglehetősen exkluzív látványt nyújtó!


Szépség-gyár light volume szett /Tornyi Alexandra/

Szépség-gyár Volume technikával épült pillasorok (3D-4D, 5-6D, 8-10D)


A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan, tapinthatóan vékony, abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6-7-8-9-10 szál is felragasztásra kerülhet, ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű műszálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, semmilyen szinten nem terheli a saját pillákat, hiszen a természetes pillánál is vékonyabb, könnyebb, ragyogó fekete szálakból épül fel, nagyon tartós eredményt, és elképesztő látványt nyújtva. alapvetően természetes hosszban ajánlom, azonban van lehetőség extrémül látványos pillasor építésére is.


szépség-gyár light volume szett 2

Szépség-gyár light volume szett (3-4D) és egy Szépség-gyár extrém volume szett - Tornyi Alexandra munkája


Tehát egészen egyszerűen és jól értelmezhetően mindig a D-k előtti szám jelzi az 1 db természetes pillára felragasztandó műszempillák darabszámát.

Boldog Pillákat!

Szépség-gyár csoport