Ajándékutalvány a Szépség-gyár Volume technika tanfolyamra

160,000Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Mi lehet jobb ajándék, mint egy ajándékutalvány a Szépség-gyár pillástanfolyamára?!  A Szépség-gyár technikáit Alapítónk fejlesztette, és vitte sikerre. Tanulóink gyönyörű karriert futnak be ebben a szép szakmában. Sok lánynak kívánságlistáján megtalálható a képzésünk, így született meg az ajándékutalvány lehetősége.

A volume technika a jelenlegi szempillaépítés csúcsa. Csak jól képzett, gyakorlott, magasan kvalifikált pillások képesek klasszikusan tincsezéses technikával szalonidőn belül megépíteni egy tökéletes volume szettet. Optimális esetben, mire erre a képzésre ellátogat a tanulni vágyó, már rendelkezik jókora gyakorlattal az alap építéssel kapcsolatban, ismeri anyagait, eszközeit, nem okoz számára sokkot egy-egy speciálisabb szemforma, így teljes erejéval az új elsajátítandó technikára tud majd koncentrálni. Először meg kell ismerkedni a "fanolás" tevékenységével és ki kell alakítani egy stabil munkaritmust, és itt is, mint minden szinten, fokozatosan kell építkezni. Témák a teljesség igénye nélkül: A tincs készítése, csipesz kiválasztása, annak megfelelő tartása, a tincs felépítésének, formavilágának hibái, ragasztóhasználat és illesztés, pozicionálás, irányítás, a tökéletes rétegezés igényének felmérése, kivitelezése, styling kialakítása, szimmetria, hidak-kapuk építése, színek alkalmazása, korrekciós lehetőségek ívekkel, formákkal vagy színekkel. Az oktatás modellen való gyakorlással fejeződik be. A programot követően tanulói csevegőcsoportokban segítjük tovább mentoráltjainkat. A megvásárolt utalvány birtokában az ajándékozott választhatja ki a számára megfelelő időpontot az akadémiai oldalon találhatók közül. Az ajándékutalvány 6 hónapon belül bármikor felhasználható egyszeri alkalommal egy Szépség-gyár volume tanfolyamra.


/Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenysége önállóan nem végezhető. Jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, mi szempillaépítő tanfolyamokon továbbképzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiség tapasztalatunkat!/

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/