Ajándékutalvány a Szépség-gyár Szempilla Lifting tanfolyamra

65,000Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Mi lehet jobb ajándék, mint egy ajándékutalvány a Szépség-gyár szempilla Lifting tanfolyamára?! A Szépség-gyár technikáit Alapítónk fejlesztette, és vitte sikerre. Tanulóink gyönyörű karriert futnak be ebben a szép szakmában. Sok lánynak kívánságlistáján megtalálható a képzésünk, így született meg az ajándékutalvány lehetősége.

A szempilla lifting egy innovatív technika a természetességet kedvelő vendégek részére, lényege, hogy tőből emeli, ívesíti, rendezetté teszi a természetes pillákat, ezzel megnyitja a tekintetet, ápolt, egészséges látványt nyújt. A szempilla liftingelés kihagyhatatlan szolgáltatás egy szalonban, a tanfolyam során megismertetjük tanulóinkat a természetes szempilla ívesítéséhez használandó készletünk anyagaival, eszközeivel, az eljárás menetével, hibalehetőségeivel, tartósságával, és nem csak a szempillákkal foglalkozunk, hanem bepillantást nyújtunk a szemöldök rendezetté tételének alapfolyamatához is. Az oktatás modellen való gyakorlással fejeződik be.

A programot követően tanulói csevegőcsoportokban segítjük tovább mentoráltjainkat. A megvásárolt utalvány birtokában az ajándékozott választhatja ki a számára megfelelő időpontot az akadémiai oldalon találhatók közül. Az ajándékutalvány 6 hónapon belül bármikor felhasználható egyszeri alkalommal.


/Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenysége önállóan nem végezhető. Jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, mi szempillaépítő tanfolyamokon továbbképzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiség tapasztalatunkat!/

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/