Ajándékutalvány a Szépség-gyár Duplázott technika tanfolyamra

115,000Ft
  • Elérhetőség: Raktáron

Mi lehet jobb ajándék, mint egy ajándékutalvány a Szépség-gyár pillástanfolyamára?! A Szépség-gyár technikáit Alapítónk fejlesztette, és vitte sikerre. Tanulóink gyönyörű karriert futnak be ebben a szép szakmában. Sok lánynak kívánságlistáján megtalálható a képzésünk, így született meg az ajándékutalvány lehetősége.

A duplázott képzés az újrakezdés igazi Jolly Jokere, nem számít hol tanultál eddig, mi segítünk, hogy olyan sikeres legyél, amilyen igazán szeretnél. Az oktatás a résztvevők eddigi problémáival, kétségeivel, kérdéseik megbeszélésével kezdődik. Kérni fogunk néhány munkafotót telefonon bemutatva -nem kritizálás, csupán szintfelmérés céljából- A felmerült kérdések megbeszélése után felfrissítjük az alapokat és átadjuk a máshol kezdő stylistoknak a Szépség-gyár Alapépítési technikáját, és erre a bevezetésre felépítve rátérünk a szálankénti duplázás tematikájára, a Szépség-gyár szintezett és klasszikus duplázásának elméletére. Ezen a programon már szó esik a helyes illesztésről és pozicionálásról, a rétegezés fontosságáról, kivitelezéséről, a frame vonal hibáinak okairól és azok kiküszöböléséről, az ívek és méretek különböző lehetőségeiről, korrekciókról. Lényeges, hogy a mi metódusunk szerint ezen a szinten még nem alkalmazunk tincsezést, szálanként történik majd az építés, mert abban hiszünk, hogy csak megfelelően alapozva lehet felépíteni egy magabiztos szempillaépítő pályát. Az oktatás modellen való gyakorlással fejeződik be.

A programot követően tanulói csevegőcsoportokban segítjük tovább mentoráltjainkat. A megvásárolt utalvány birtokában az ajándékozott választhatja ki a számára megfelelő időpontot az akadémiai oldalon találhatók közül. Az ajándékutalvány 6 hónapon belül bármikor felhasználható egyszeri alkalommal.


/Fontos információ, hogy a szempillaépítés tevékenysége önállóan nem végezhető. Jelenleg kozmetikusi, vagy a régebbi szépségtanácsadói, esetleg az új típusú sminkes és szempillaépítői SZAKKÉPESÍTŐ tanulmányok elvégzésével tudsz vállalkozást indítani. A Szépség-gyár nem akkreditált felnőttképzési intézmény, mi szempillaépítő tanfolyamokon továbbképzésként adjuk át kiemelkedő minőségű és mennyiség tapasztalatunkat!/

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/