Chrissanthie szemhéjtisztító gél 30 ml

8,990Ft
  • Elérhetőség: Raktáron
Vannak termékek, melyek csak az én kedvemért kerülnek be a shopba, ez is egy ilyen. Amióta ez a sampon létrejött és elérhető volt, én csak ezt használtam munkám során és otthonomban is.
Anita vagyok, szempilla-függő és ez a mondat egyszer majd klinikai körülmények között is elhangzik a számból, konkrétan 10 éve folyamatosan viselem műszempilláimat, egyértelmű, hogy a legnagyobb odafigyeléssel szeretném ápolni és védeni azokat. A Chrissanthie eyelid gel ikonikus termék a szempilla építők között, szemorvos és gyógyszerész "alkotása",
speciálisan a szemhéj egészségének megőrzését tűzték ki célul, eltávolítja a sminket, a szem természetes váladékait, egyéb szennyeződéseket, nem tartalmaz irritáló összetevőket. Teafaolaj és citrus tartalma segít megelőzni a blepharitis és demodex atka fertőzések kialakulását. Használata minden szempillahosszabbítást viselőnek ajánlott, hiszen egyértelmű kapcsolat van a helytelen, elhanyagolt szempillahosszabbítás és a blepharitis között.
Fontos: Ezen "olajok" a termékben megtalálható formájukban NEM károsítják a műszempillaragasztó kötését, nem befolyásolják annak tartósságát!
Blepharitis általános tünetei:
- A szemhéj vörössége, duzzanata
- A bőr hámlása a szemhéjakon
- Korpázó lerakódások a szemhéj szélén
- Árpák a szemhéj szélén
- Vörös szem
- Szúró, viszkető, kellemetlen érzés, idegentest érzés
- Szemviszketés
- Fényérzékenység
- Fokozott könnyezés, váladékozás
- Olykor szemszárazság

Vegan.Non-toxic.Paraben-free.
Mit jelentenek ezek a kifejezések? Nem tesztelték állatokon, nem tartalmaznak káros vegyületeket és nincs benne parabén.

Használata:
Sminklemosóként és a Blepharitis megelőzésére hígítottan használandó. Mérj ki az adagolókanállal 3 ml Chrissanthie gélt és keverd össze desztillált vízzel egy habosító 30 ml-es pumpás flakonban, vagy 5 ml gélt 50 ml-es flakonhoz. Alkalmazd a mindennapi arctisztításkor és a szempillák tisztítására is a applikáció előtt szokásos módon. Már kialakult lerakódásoknál használd hígítatlanul. Önts borsónyi adagot a tenyeredbe, ecsetedet langyos vízzel nedvesítsd, majd kíméletesen vidd fel a szemkörnyékre, szemhéjra, pillákra a gélt. Oszlasd el rajta, majd tisztítás után többször, bő vízzel mosd le a samponmaradékot. Mint minden szempillasamponnál, ennél is lényeges, hogy akár hígítva akár töményen használod, a végső vizes öblítés rendkívül alapos legyen, mert a pillákon hagyott samponmaradék irritálhatja a szemet, problémát okoz a későbbi applikációnál.

A rendelés 1 db 30 ml-es Chrissanthie eyelid gel-t és 1 db 5 ml-es adagolókanalat tartalmaz

/A termék ára az elmúlt 30 napban változatlan volt/