A NOX System ledes UV műszempilla ragasztó tartozék lámpával

140,000Ft
  • Elérhetőség: Nincs készleten

A NOX SYSTEM készlet tartalma:


1 db NOX Ledes UV fényre kötő ragasztó

1 db a ragasztó kötéséhez szükséges lábpedállal működő UV állólámpa /a lámpára 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk/

1 db UV fényvédő munkavédelmi szemüveg

1 db használati utasítás


 Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására összekapcsolódnak, és egy nagyon erős, tartós kötést hoznak létre úgy, hogy rendkívüli módon jól tolerálja a hőmérséklet és páratartalom változásait. Mivel kizárólag a fény hatására köt meg, így gyorsasága mindentől független. A NOX 1 másodperc alatt azonnali stabil kötést alakít ki az UV kezelés hatására, közepes viszkozítású, átlátszó, enyhén sárgás árnyalattal. A kipárolgása minimális, azonban ezt a ragasztónkat NEM ajánljuk műszempilla ragasztóra allergiás vendégeknél való felhasználásra. 

Viszkozitás: közepes

Kiszerelés: 5ml

Szín: átlátszó /sárgás árnyalat normális/

Tárolás: fénytől, hőtől védett száraz, hűvös helyen /ne tárolja hűtőszekrényben/

Black carbon, formaldehid és latexmentes

Tartósság: 8-10 hét /függően a vendég természetes pillaváltási ciklusától/

Technikai szint: minden technikai szinten használható, amennyiben a felhasználó rendelkezik a kötéshez szükséges ledes UV lámpával és a termék felhasználó szintű ismereteivel


Alkalmazása: A szokásos módon előkészített természetes szempillára el lehet kezdeni az építést. A kiválasztott saját szempillára kell illeszteni a ragasztóba mártott műszálat vagy lashfant, majd amikor már a kívánt helyre sikerült tartani, akkor a lábpedál használatával aktiválni kell az UV fényt hozzávetőlegesen 1 másodpercig, ez alatt az idő alatt a kötés teljesen és tökéletesen befejeződik. Ezt a tevékenységet kell minden felragasztani kívánt szál/tincs esetében alkalmazni, és a szettet felépíteni, mely folyamat befejeztével nincs sem nekünk, sem a vendégnek további teendője. Lényeges, hogy a ragasztó működését, a szett tartósságát befolyásolja a munkalámpád sugárzása és az erős természetes fény is, így ezek ellen érdemes védekezned. A lámpa beüzemeléséhez, a szett használatóhoz olvasd el és értelmezd a használati utasításban leírtakat, szükség esetén keress bennünket elérhetőségeinken. 

Ha már rendelkezel a KÖTÉSHEZ SZÜKSÉGES Ledes UV lámpáva, akkor a ragasztót a tartozék lámpa nélkül itt találod ---> NOX Ledes UV műszempilla ragasztó /lámpa nélkül/


A működéséhez szükséges lámpa technikai adatai:

Hordozható lábpedálos LED-es UV lámpa szempillahosszabbításhoz

Teljesítmény: 1.8 W

UV hullámhossz: 395nm-405nm

Súly: 3 kg


Kizárólag professzionális felhasználóknak, szalonhasználatra értékesítjük. Biztonságos alkalmazásához, kérjük, feltétlenül olvasd el és maradéktalanul tartsd be a felhasználói füzetben olvasottakat. Igény esetén az ingyenes betanítás lehetőségét ajánlunk szalonjainkban, vagy online. Amennyiben bármilyen kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken. 1 év gyártói hibákból eredő teljeskörű garanciát vállalunk rá.