DANA Ledes UV Fényre Kötő Műszempilla Ragasztó 10ml készlet tartozék lámpával

165,000Ft
  • Elérhetőség: Nincs készleten

A készlet tartalma:

1 db DANA Ledes UV fényre kötő ragasztó

1 db a ragasztó kötéséhez szükséges lábpedállal működő UV állólámpa /a lámpára 12 hónap teljeskörű garanciát vállalunk/

1 db UV fényvédő munkavédelmi szemüveg

1 db használati utasítás

Az UV fényre kötő műszempilla ragasztó egy olyan speciális anyag, melynél a ragasztó molekulái az UV fény hatására kapcsolódnak össze, így a kötési folyamata, gyorsasága független a környezeti hatásoktól. A DANA cianoakrilátmentes ragasztó, körülbelül 5 másodperc alatt stabil kötést alakít ki az UV kezelés hatására, közepes viszkozitású, átlátszó, enyhén sárgás árnyalattal. A kipárolgása minimális, allergiás vendégek esetében mindenképpen előtesztelés szükséges. A DANA kevésbé tartós, mint a klasszikus UV műszempillaragasztók, azonban az, hogy cianoakrilát mentes, akkora előnye, hogy kárpótol ezért. 

Viszkozitás: közepes

csomagolás: pumpás flakon
Kiszerelés: 10ml
Szín: átlátszó, sárgás árnyalatú
Tárolás: fénytől, hőtől védett száraz, hűvös helyen /ne tárolja hűtőszekrényben/
Black carbon, cianoakrilát, formaldehid és latexmentes
Tartósság: 4-5 hét


Technikai szint: minden technikai szinten használható, amennyiben a felhasználó rendelkezik a kötéshez szükséges ledes UV lámpával és a termék felhasználó szintű ismereteivel

Alkalmazása: A szokásos módon előkészített természetes szempillára el lehet kezdeni az építést. A kiválasztott saját szempillára kell illeszteni a ragasztóba mártott műszálat vagy lashfant, majd amikor már a kívánt helyre sikerült tartani, akkor a lábpedál használatával aktiválni kell az UV fényt hozzávetőlegesen 5 másodpercig. Ezt a tevékenységet kell minden felragasztani kívánt szál/tincs esetében alkalmazni, és a szettet felépíteni, mely folyamat befejeztével nincs sem nekünk, sem a vendégnek további teendője. Lényeges, hogy a ragasztó működését, a szett tartósságát befolyásolja a munkalámpád sugárzása és az erős természetes fény is, így ezek ellen érdemes védekezned. 

Figyelem: Amennyiben  rendelkezel a kötéshez szükséges lábpedálos UV lámpával, akkor válassz másik opciót itt ----> DANA Ledes UV fényre kötő Műszempilla ragasztó 10ml


Nyitott szemen soha ne használd az UV fénykezelést, és te se nézz bele a fényébe, munkavégzés közben feltétlenül használd a készlethez tartozó munkavédelmi szemüveget, melyet szükség esetén másik szemüveged fölé is felhelyezhetsz!

Felbontás után maximum 3 hónapig használható, ehhez azonban be kell tartanod a ragasztó megfelelő kezelését, kérlek, kizárólag a tájékoztatóban leírtak alapján használd! 

Felbontás nélkül fénytől, hőtől védett, száraz, hűvös helyen 6 hónapig tárolható, ne tartsd hűtőszekrényben! 


A működéséhez szükséges lámpa technikai adatai:

Gurulós, lábpedálos LED-es UV lámpa forgatható lámpafejjel, dimmelhető fényerősséggel szempillahosszabbításhoz

Teljesítmény: 3W

UV hullámhossz: 395nmKizárólag professzionális felhasználóknak. Biztonságos alkalmazásához, kérjük, feltétlenül olvasd el és maradéktalanul tartsd be a felhasználói füzetben olvasottakat. Igény esetén az ingyenes betanítás lehetőségét ajánlunk szalonjainkban, vagy online. Amennyiben bármilyen kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken.